Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, az alacsony és sportos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, az alacsony és sportos lányok tetszenek nektek?

Figyelt kérdés

157 cm vagyok,szép arcú és sportos,heti 4x járok kondiba :)

nagyon zavaró a fiúknak ez a magasság ? Sajnos azt veszem észre,hogy a fiúknak a vékony lányok tetszenek hosszú lábakkal,ami ugye nekem sosem lesz ..

amúgy 21 éves vagyok és egyetemista

köszi előre is

2014. júl. 8. 15:30
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Tetszenek a lányok, az alacsonyak is, legyenek mindössze 155 centi alacsonyak és a magasak is, akár 185 felett.

Úgy gondolom a vonzalmat és a szerelmet elsősorban nem a centik döntik el. Legyen ember méretű és kész, 155 és 190 között, azzal nem lehet gond.

2014. júl. 8. 15:39
 12/17 anonim ***** válasza:
Mindegy akkor sem jössz be, már csak azért se mert most h ezt kiírtad csomó pasi kezdett el érdeklődni.
2014. júl. 8. 15:39
 13/17 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat,aranyosak vagytok :)
2014. júl. 8. 15:40
 14/17 anonim ***** válasza:
Bejönnek a sportos lányok, és az alacsonyakkal sincs bajom, sőt, szerintem cuki ha egy lány alacsony, és a barátnőm is alacsony, viszont nekem soknak túnik a heti 4 kondi :/ nem lenne túl jó ha a brátnőm edzetteb, erősebb lenne nálam, mert attól egy eltunyult szärkupacnak érezném magam mellette
2014. júl. 8. 15:48
 15/17 anonim ***** válasza:
Nekem tetszenek. 21/F
2014. júl. 8. 16:06
 16/17 anonim válasza:
Nincs is jobb a sportos vastag comboknál, kár hogy én nem találok magam mellé. Edzek én is egyébként.
2014. júl. 8. 17:47
 17/17 anonim ***** válasza:

Nekem bejönnek.

Semmi kivetni valót nem látok a dologban. Nem tudom miért tartják zavarónak.

25F

2014. júl. 9. 00:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!