Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan higgyem el, hogy kövér...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan higgyem el, hogy kövér vagyok és mégis érdeklődik irántam?

Figyelt kérdés

Van egy pasi, aki már hetek óta bókol, flörtöl velem, amikor találkozunk. Nekem zéró az önbizalmam, mert még sose érdeklődött így senki irántam, tinikoromban is inkább csak csúfoltak.

Szóval ezért nem is veszem komolyan, pedig nagyon tetszik, de félek, hogy ha ez így megy tovább elveszítem az érdeklődését. Hogyan lépjek túl saját magamon?

2014. júl. 6. 20:39
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Esküvői szalonunk van , és tudod hány dagadt nőnek kell ruhát adni? :D szedd össze magad, miért ne kellenél valakinek. :D A saját esélyeidet a porba tiprod, mert nem hiszed el, hogy kellhetsz valakinek :D
2014. júl. 6. 21:13
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Egy történet.

5-en voltunk barátnők. Az egyikünk szép volt és okos. A másikunk csúnya arcú de nagyon jó testű, a harmadikunk szép arcú, de gebe. A negyedik szép volt, de lusta használni a fejét. És voltam én aki se szép, és kövérkés is.

A barátnőim mind a szőke királyfiról álmodtak. Én beértem volna kevesebbel is. Hiszen milyen jogon jár nekem a szőke herceg, ha magam sem vagyok egy hercegnő. A szép és okos barátnőm, talált is magának egy herceget. De végül csúnya vége lett a kapcsolatnak, mert nem volt vele boldog. A többi barátnőm is vártam a kockahasú álompasit, de nem jött egy sem, csak a kevésbé szépek.

Egyszer én is megismerkedtem pont egy ilyen állompasival, akiről a barátnőim álmodtak. Nagyon jó barátok lettünk ,saokat beszélgettünk. Még a barátnőimnek is bemuttattam, hátha valamelyikkel összejön a dolog. Egyszer megkérdezte, hogy én nem vagyok-e féltékeny? Mondtam nem, mert nem én nem az ő típusát keresem. Ezen meglepődött. Akkor elmondtam, hogy én bár kedves vagyok, nagyon empatikus, és észnek sem vagyok híján, de nem vagyok egy álomnő és mivel a férfiak a szépséget keresik, így nagyon kevés esélyem van. Én egy olyan férfire vágyok aki hozzám hasonlóan értékes belsővel rendelkezik, és ugyanúgy elfogadja a külső hiányosságaimat, ahogy én is az övét. Nem kell nekem álompasi, csak szeressen, megértsen és legyünk boldogok. Nem érdekel, ha nem egy gyönyörűség mert én sem vagyok az.

Nem sokára rá, ez a srác, elkezdett nekem udvarolni. Én sem értettem mi baja, mert megkaphatta a legszebb lányokat. Persze akkor nem mertem rá kérdezni mi ütött belé. Mikor nagy nehezen elkezdtünk járni, akkor is óvatos voltam vele, és vártam a pillanatot, hogy mikor jelenti be, csak szórakozott. De azóta már kiderült, hogy nagyon belém szeretett, hogy így gondolkodok és két lábbal állok a földön.

Úgyhogy nekem alacsony volt a mércém, és "álom pasim" lett. A barátnőimnek meg magas volt a mércéjük és egyiküknek sem jött a herceg.

Szóval megeshet, hogy téged is észrevegyenek. Inkább próbáld meg belőle a legtöbbet kihozni.

2014. júl. 6. 21:18
 13/18 anonim ***** válasza:
Én fiú vagyok, és nekem is tetszik egy lány (és én is neki). Szép az arca, jó a teste és okos is. De ő egyáltalán nem ilyennek látja magát, és hiába bókolok neki, látom rajta hogy nem veszi komolyan amiket mondok. Ez nekem nem esik jól, nem tudom megérteni hogy miért ilyen. Te sem légy ilyen, mert lehet hogy túl késő lesz, és a fiú beleun hogy nem viszonozod neki azt amit ő érez irántad!
2014. júl. 6. 21:42
 14/18 A kérdező kommentje:

Köszi az aranyos válaszokat:). És köszi 13., hogy férfi szempontból is leírtad ezt, így már "érthetőbb". :) Erőt veszek magamon.

12. nagyon köszi a sztoridat. Én is pont így gondolkodom mint te, nagyon örülök, hogy sikerült megtalálnod a párod. Nekem is ez most pont ilyen helyzet, hogy úgy látom a "kategóriámnál" jóval feljebbről érdeklődnek és ez még külön para.

De nagyon kedves volt mindenki, köszi, tényleg adtatok egy löketet, mindenkinek ment a zöld (kivéve téged, kedves 3-as, de pirosat sem tőlem kaptál :) )

2014. júl. 6. 22:02
 15/18 anonim ***** válasza:

Ha tetszik, akkor fogadd el a közeledését. Az meg egy hülyeség, hogy a kövér lányok nem kellenek senkinek....kellenek, de csak egy bizonyos százaléknak jönnek be a testesebb nők, és ennyi.

Én is kövér vagyok, mégis több pasim is volt, most pedig már férjnél vagyok 25 éves korom óta.

A fogyás nálam is folyamatban van, de saját magamért, az egészségemért teszem, nem azért mert jaj nem kellek senkinek.....

2014. júl. 7. 01:19
 16/18 anonim ***** válasza:

Még annyit, hogy a baráti körünkből 5 lány, én mentem férjhez legelőször, és egyedül én vagyok kövér köztünk. A többiek azóta sem... ketten szinglik is évek óta. Kettőnek meg kapcsolata van. Szóval fel a fejjel:)

A férjem baráti körében a duci lánynak évek óta barátja van, a gebe 50 kilós 175 centis csaj meg havonta váltogatja, mert egy pasi se marad meg mellette....mert elviselhetetlen a stílusa, nincs személyisége stb...pedig amúgy szép lány. Ennyi.

2014. júl. 7. 01:23
 17/18 anonim ***** válasza:
"Volt már úgy, hogy rendesen megaláztak," és ezért onnantól kezdve aki tényleg érdeklődik irántad, azt inkább lerázod, és csak annak van esélye, aki újra meg újra megaláz. Hajrá...
2014. júl. 7. 08:59
 18/18 A kérdező kommentje:

17. nem, nem egyből rázom le, csak furcsállom, de érzem, hogy ez nem helyes, ha figyelmesen elolvastad (volna) a kérdést.

kb. 14 év alatt 15-20 próbálkozásból (tudom ez nem sok) csak kettőből lett valami és olyan 8-9-szer volt nagyon kellemetlen. és ezeket mindig én próbáltam alakítani, mert direkt érdeklődés irányomban 0 volt. bocs, ha ezt nem könnyű feldolgozni.

2014. júl. 7. 10:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!