Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Most akkor mi is jön be a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor mi is jön be a lányoknak?

Figyelt kérdés

Már tényleg nem értem,de lassan nem érdekel.Itt is rengetegszer leírják,hogy vézna srácoknak semmi esélye náluk.De most ráébredtem valamire.Amikor a 185 centis magasságomhoz voltam ilyen 55-65 kiló,akkor több lánynak tetszettem,a nagyon szépeknek főleg.Volt 2 barátnőm közülük gimiben,de lehetett volna több is.Nem egyszer vonaton utazás közben ismeretlen csajok ültek be hozzám és folyamatosan a szemembe meredve kérdezgettek és az egyik le akart feküdni velem(komolyan mondom,nem kamu!)De rengetegszer előfordult,hogy "szia édes" köszönéssel távoztak csajok mellőlem,mindig kérdezték van-e barátnőm,egyszer utánam rohant egy és úgy kérdezte,hogy van-e és tetszik-e nekem ő.Neten felraktam valahova képet magamról,több tíz üzenetet kaptam,hogy akarok-e ismerkedni.

Na mostanra változtam sokat,véleményem szerint pozitív irányba,de úgy tűnik tévedek."Szerelmes lettem" a testépítésbe és sokat edzek/kajálok,így híztam és izmosodtam,most vagyok 190 centihez 85 kiló,nem elhízva,hisz a hasamon megmaradtak a kockák.És most mi van?Rám sem néznek,észre sem vesznek,nem köszönnek vissza,semmi...nem hogy ők kezdeményezzenek!!Belsőre semmit nem változtam,stílusom szintén nem...mi lehetett az ami miatt tetszettem nekik??nem fér a fejembe

2014. júl. 4. 22:04
 1/1 anonim ***** válasza:
aha
2014. júl. 4. 23:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!