Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért van az manapság, hogy a mai lányoknak az számít, hogy mennyire vagy ˝SWAG˝ vagy milyen cucokban jársz meg ezek?
Mégis miért az anyagiak és a minnél nagyobb swagság meg parasztság kell a mai csajoknak?
Miért kell már 14 évesen mindent odaadniuk egy pasinak csak mert ő a legvagányabb csoro?
Mi lett a mai világgal miért ilyenek a mai lányok?
Ha kedves vagy meg rendes akkor átbasznak ha egy atombunkoparaszt vagy akkor úgy elvannak érted, hogy csak.
Miért van ez?
Ne haragudj, de én nem ilyen vagyok. A barátomnak egy trabantja van... Les.zarom azt, hogy milyen cuccokban jársz, mert szerintem ez a SWAG dolog nagyon gáz. Fürödj minden nap, és azért ne legyenek szakadtak a cuccaid, ennyi.
18/L
Lehetsz a lelked méllyén kedves srác.Hidd el flegmának és bunkònak lenni nem nehéz.Pár jobb cucchoz is könnyen hozzá juthatsz.Ha ez megvan legyen humorod,bird a piát és illeszkedj be egy felkapottabb társaságba ahol szerezz némi tiszteletet,elismerést,vagy hívd ahogy akarod a légyeg hogy adjanak a szavadra.Ezek után eljársz bulikba,őrültségeket csinálsz,nem árt ha eljársz gyurni vagy sportolsz vmit.Ha ez mind megvan jönni fognak a lányok is nefélj.Ha e itt mind nem ellenkezik nagyon a felfogásoddal,vagy nem tudnád folytatni ezt az életvitelt,így jártál,de hidd el nem bánod meg.
#YOLO
Hát igen ritke az ilyen lány mint amilyen te vagy 7-es.
csak mikor egy olyanért hagy el aki majdnem a szeme előtt csalja őt azért az ilyen már tényleg komment nélküli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!