Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mért van az manapság, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mért van az manapság, hogy a mai lányoknak az számít, hogy mennyire vagy ˝SWAG˝ vagy milyen cucokban jársz meg ezek?

Figyelt kérdés

Mégis miért az anyagiak és a minnél nagyobb swagság meg parasztság kell a mai csajoknak?

Miért kell már 14 évesen mindent odaadniuk egy pasinak csak mert ő a legvagányabb csoro?

Mi lett a mai világgal miért ilyenek a mai lányok?

Ha kedves vagy meg rendes akkor átbasznak ha egy atombunkoparaszt vagy akkor úgy elvannak érted, hogy csak.

Miért van ez?

2014. júl. 3. 23:55
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Nem rossz ötlet az sem. De nekem nem azzal van a bajom, hogy nem dőlnek a csajok hanem a csajok úgymond mai ˝minőségével˝, viselkedésével.
2014. júl. 4. 00:08
 12/21 anonim ***** válasza:
7es vagyok. De komolyan? Ez a menő? Ne röhögtess! Nem hiszem egyszerűen el... Hogy ez a SWAG nyomorékság menő a lányoknál. Azt meg végképp nem értem, hogy miért jó, hogy olyannal van, aki bunkó, és megcsalja.
2014. júl. 4. 00:08
 13/21 anonim ***** válasza:

9es vagyok.Ha a minőség a gond akkor igen igazad van:/

Mindig lesz akit dughatsz de semmi több.Ha rendes lányt szeretnél egyszer biztosan rátalálsz,de a keresés közben nem ártanak az aprò kitérők.

2014. júl. 4. 00:13
 14/21 anonim ***** válasza:
Te is 14 vagy? Mert 20 környékén az én társaságomban nincs semmi probléma :)
2014. júl. 4. 00:15
 15/21 Noydra ***** válasza:

Ez csak a szar kifogás. Nekem miért ítéli el az összes barátom/haverom, akár fiú, akár lány, a rohadt kivágott pólós b.u.zikat, meg az ostoba 2 Ftot érő r.i.bancokat?

Mert ha az életem múlna rajta sem foglalkoznék velük.

Nem bonyolult.

2014. júl. 4. 00:19
 16/21 anonim válasza:
Én sem ilyen vagyok! Sajnos nagyon sok lány csak a pénzt nézi, nem számít nekik hogy az a bizonyos swagyolo bitch fiúcska szarik rá. Megk*rja és ennyi. Utálom az ilyen fiúkat, akiket pl a tegnap szél(ami nálunk volt) felkapta volna. A nadrágjuk ülepe a térdüknél és az az ecset fej a kedvencem. Van akinek már akkora a haja és olyan zsíros hogy fénylik. Undorítónak tartom őket. Buták a lányok, semmibe veszik az aranyos, kedves fiúkat hogy összejöjjenek a szánalmas bunkó parasztokkal. SAJNOS..
2014. júl. 4. 00:25
 17/21 sarah200 válasza:
Azért vannak kivételek. Sok ilyen csajt ismerek csak "swag" meg "yolo". 14 éveseknek 16-18 éves csóró pasi aki se suliba nem járt csak a szüleiken csimpaszkodik. És azok a csajok a nagy valakik! Én is hasonlóan voltam anno nyolcadikban idősebb pasik meg cigi ital no szűzesség én meg a barátnőm meg még páran voltunk akinek nem volt pasija. Nem bánom hogy nem keveredtem azok közé.Az egyik terhes is lett 14 évesen anya nincs nyolcosztályos bizonyítványa. De most boldog vagyok. Jó suliba járhatok van egy egy évvel idősebb rendes,okos,vicces,jóképű barátom akivel szeretjük egymást
2014. júl. 4. 00:52
 18/21 anonim válasza:
Nem tetszik az élet? Hát ottvan az ablak.
2014. júl. 4. 01:15
 19/21 anonim ***** válasza:
Mi az a SWAG? Most komolyan tényleg érdekelne mert fogalmam sincs. Mit hord az aki SWAG és mit jelent ez a szó?
2014. júl. 4. 01:58
 20/21 anonim ***** válasza:

ha szerinted swagként vagy atombunkóparasztként lehet érvényesülni csak, miért nem csinálod te is

nem rinyálni kell meg másokra haragudni mert ügyesebbek, hanem cselekedni

2014. júl. 4. 03:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!