Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok Tabáni Istvánba! Mit tegyek?
Figyelj! Igazán nem akarlak megbántani, de szerintem Istvánnak arra sincs most ideje, hogy levegőt vegyen néha... És igazán bocsi, de én undorodom az Ilyenektől... Láttad TV-ben, és máris "szerelmes" vagy belé?? Nah azt meg hogy? Ha egyéjszakázni akarsz vele, akkor nyugodtan keresd fel, és ha jól leitatod talán belemegy... de így látatlanba?! Vagy csakazért, mert Ő nyert?! Nem hinném amúgy sem, hogy most a csajozás lenne a fő feladata/célja... egy csomó felkérése van, és folyton csak fut...
Én is nagyon-nagyon szeretem Őt, szimpi srác meg minden, de nem mondom azt, hogy Szeretem Őt, amíg legalább 10percet nem beszéltem vele...
Amúgy képzeld el, hogy milyen helyzetben lehet?? Egyik nap még mindenki csak átnéz rajta, 2 hét múlva meg már mindenki rá akar mászni... elég őrült helyzet, nem?
Gondolkozz el rajta, mindenkinek jobb lesz....
Szerintem meg le kéne szállni róla, az összes nő odavan azért, ha egy férfi sírt... nem fordul meg a pici agyatokban, hogy megjátssza? És még ha nem is, nézz körbe a mentális egészség témakörben, találsz egy csomó ilyen embert. Elárulom, én is fiú vagyok és én is szoktam mostanában sírni, és nem mutogatom ország-világ előtt, és a problémáimról sem beszélek senkinek, mert egyszerűen nem akarok szánalmas lenni. Nem kell mindenkit olyannak elkönyvelni, amilyennek mutatja magát, pozitív és negatív értelemre is értem.
Egyébként semmi bajom Tabáni Istvánnal, de ne azért szeressetek valakit, mert sajnáljátok.
17/f
én meg a bad boysba. szerintem rengeteg esélyünk van, én hiszek benne hogy mind a 10-nek /vagy hányan vannak xD/ én vagyok az egyetlen szerelme.
amugy annyit tudsz csinálni, hogy nézegeted a klipjeit ha lesznek, hallgatod a zenéjét, elmész koncertekre ha vannak... Egy híres emberrel nem fogsz összejönni ez 99% mert naponta rengeteg lány akar vele összejönni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!