Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek arról, ha egy férfi 33 évesen még szűz?
első vok - ennyi idősen szűznek lenni szerintem őrítő dolog lehet, bár lehet hogy olyanok is vannak akik már beletörődtek ...
Ha lelki problémái vannak, semmi önbecsülés stb, akkor is megtehetnének annyit, hogy pl kicsit összeszedi magát, írat fel az orvossal szorongásgátlót, kedélyjavítót; keres egy rendes örömlányt, az akció előtt vesz be potencianövelőt, hogy nehogy a stressz miatt ne működjön a szerszám; és ihat is 1 kicsit, hogy mégjobban ellazuljon - aztán kezdőthet a szex gyakorlása ...
Nem mindenkinek egyforma a felfogása az életről. Az, akit én ismerek, és ilyen helyzetben van, egyszerűen nem tartja elég fontosnak a párkapcsolatot. Testvérével és szüleivel él együtt, jól elvan, dolgozik, szórakozik, nem hiányzik neki "semmi".
Szerintem sem hétköznapi az ilyen eset, de azért semmi kóros nincs benne. Akkor lehet belőle probléma, ha az illető egyszer csak "felébred" ebből a Csipkerózsika-álomból és rádöbben, hogy miket szalasztott el, míg fiatal volt. Na akkor nem lennék a helyében. (Olyan esetre gondolok, hogy az illetőnek valami tudata alatti gátlása volt, amiből később kigyógyul, de már jócskán felnőtt fejjel.)
pont azért szüz,mert a hozzád hasonló lányok elmenekülnek,amint megtudják...a lányok 90 százaléka.Mért nem kell aki szüz? Fejtsd ki bővebben!
26/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!