Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az egész férfi nemen bosszút...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az egész férfi nemen bosszút állni néhányak miatt?

Figyelt kérdés

Az összes átcseszte a fejemet, vagy hazudott, vagy csak fájdalmat okozott, szórakozott velem.

Borzasztó, de legszívesebben szívatnám az összes férfit, minél többet, a jófejeket is.

Csak hülyíteném és kihasználnám őket. Elegem van belőlük mind.

2014. júl. 4. 09:04
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
31%
így merjen feléd közeledni valaha egy ártatlanabb férfi.. :S
2014. júl. 4. 13:09
 22/32 anonim ***** válasza:
11%

Elsősorban te vagy a hibás.

Ha egy férfi átver az ő hibája, ha ugyan ezzel egy másik is képes átverni akkor bizony - mondjuk ki - nem állsz szellemileg a helyzet magaslatán.

Férfiak között is van buta, de (legalábbis a baráti körömet nézve) ha valaki egyszer megégette a kezét, többet nem nyúl tűzbe.

Sajnos te ennyire nem vagy eszes.

2014. júl. 4. 14:23
 23/32 anonim ***** válasza:
11%

> Arról tehetek, hogy az apám elhagyott minket? Nem hiszem.

Ez egy tipikus "hisztis p____" megjegyzés volt. Sajnálatot akarsz kelteni bennünk, hogy aztán mindenki téged ajnározzon.

Sajnos ez itt nem fog összejönni, az interneten nem jön át az álszent bájolgásod, és a melleidet sem tudod mutogatni.

Tippem szerint egy 15 éves apakomplexussal küzdő hisztis kislány vagy, még ha a valódi korod ettől több is.

2014. júl. 4. 14:31
 24/32 A kérdező kommentje:

:D Jaj.

Ne fájjon Nektek, hogy utálom a férfiakat. Veletek úgyse hiszem, hogy összehoz a sors, szóval nem értem, mit nyafogtok?

Senkiben nem akartam szánalmat kelteni azzal, hogy lelépett az apám, csak azt a tévhitet akartam eloszlatni, hogy a volt pasim félrekúrt és csak emiatt vagyok zabos. Nem ez történt ugyanis, hanem ennél durvább dolgok.

Köszi a véleményeket és elhiszem, hogy egy gonosz k.urvának tartotok, csak nyugodtan, a férfiak tettek azzá.

2014. júl. 4. 17:45
 25/32 anonim ***** válasza:
29%
nem mondtuk hogy gonosz k.r.va vagy:) csak egy idióta, ez viszont veleszületett probléma
2014. júl. 4. 19:31
 26/32 anonim ***** válasza:
32%

hasít ám a kettős mérce! :D

férfiak által kiírt ugyanilyen kérdésekből naponta van 10, na azok alatt irigylésre méltó egyetértés megy, miszerint csak így tovább bro, minden nő kur.va.

2014. júl. 4. 20:38
 27/32 anonim ***** válasza:

> elhiszem, hogy egy gonosz k.urvának tartotok, csak nyugodtan, a férfiak tettek azzá.

És így meg is oldódott a probléma, hiszem megint nem te vagy a felelős az bajodét. Mosod a kezeidet és az egód is sértetlen marad. Tökéletes, minden mehet tovább...

Egyedül az vigasztal engem, hogy így sohasem leszel boldog, majd 40-50 évesen észbe kapsz de akkor már senkinek nem fog fájni rád a foga.

2014. júl. 6. 17:57
 28/32 A kérdező kommentje:

pedig igen, olyan "bajom" volt speciel, amiért tényleg nem én voltam a felelős. de mit tudsz te erről, hiszen nem ismered a történteket, csak úgy fröcskölődsz.

engem meg az vígasztal, hogy boldog tudatlanságban élsz, míg valaki majd jól átkúrja a fejedet és akkor nagyot fogsz nézni. míg én tudom, hogy senkiért nem tenném tűzbe a kezemet. te is vigyázz, mert még egyszer megégeted magad.

2014. júl. 6. 21:57
 29/32 anonim ***** válasza:

Ettől nem tartok...

Ésszel választottam párt, ahogy a feleségem is.

Próbáld meg te is.

2014. júl. 7. 09:22
 30/32 A kérdező kommentje:
Tényleg kívánom, hogy ne járj úgy ahogy én. De ne feledd, hogy MINDENKI változik és semmi sem örök.
2014. júl. 7. 11:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!