Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mióta vagytok szinglik?
20 éves egyetemista lány vagyok és már több,mint 2 év nincsen párom.Külsőleg átlag testalkatom van,bár 160 cm vagyok ( lehet túl alacsony ? ),az arcom viszonylag szép ( nem nagyképűségből ).Mi lehet a baj,hogy egyedül vagyok ?
Eljárok bulikba,jól tanulok,vicces vagyok..mindig a szokásos szitu,hogy akinek én tetszem,nekem ő nem..és fordítva..
Pedig a lányoknak tényleg könnyebb. Minden lányra jut több jelentkező, csak nem feltétlenül olyanok, akik nektek is megfelelnek.
Egyébként 26/F és 1 éve vagyok szingli, de egész jól érzem magam így.
A 160 cm az szerintem jó és a többi is oké, ha diszkópatkányokat akarsz összeszedni. Máshol van a probléma.
Amióta megszülettem. :D
Amugy 175 cm és L/17 (mindjárt 18).
Ez hülyeség... a nagyon magas lányoknak nehezebb pasit találni. A srácok szeretik az alacsony csajokat. Persze ízlés válogatja, de ez a jellemző.
176cm vagyok, és páromat már nagyon zavarja, ha magassarkút veszek fel mellette...
Na de nem is ez a lényeg, ne ilyenekbe próbáld belemagyarázni miért nincs pasid. Főleg ha jól is nézel ki. Akkor valami belül nem stimmel.
Szia!
21 vagyok. Barátom még nem volt, de ismerős a helyzet. Az ő tetszik, én nem helyzetből ki lehet jól is jönni (persze nem ez az átlagos), amúgy meg legyél türelmes szerintem. Egyetemen például egyik napról a másikra akadhatsz bele olyan emberekbe, akiket utána kb lehetetlen elfelejteni. Sok sikert! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!