Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szalagavató: várjak amíg felkérnek vagy kezdjek el szervezkedni?
Már lefoglaltam a keringőruhát, és igencsak tartok attól, hogy nem lesz kivel táncolnom. Habár még lehet, hogy korai ezt szervezgetni, de félek, hogy elkapkodnak előlem mindenkit. Viszont most úgyse találkozok egyik fiúismerősömmel sem, és facebookon megkérdezni őket lányként egy kicsit kellemetlennek tartom. Külsőre átlagos vagyok (szép alak de felejthető arc). Nem tudom mennyi az esélye annak, hogy így akadni fog valaki akivel táncolhatnék.
18L
Simán megkérhetsz te is bárkit. Akár külsőst is vagy alattad levő évfolyamokból is. Engem is megkért egy végzős lány, amikor én még 11-es voltam.
Mondjuk én finoman elutasítottam, mert utálok táncolni, a saját szalagavatómon sem keringőztem. :D
Ezt nem tudom miért mondtam el, de a lényeg, hogy nyugodtan megkérhetsz te is fiúkat. :)
21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!