Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ezek a szalagavató afterpartyk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezek a szalagavató afterpartyk miről szólnak?

Figyelt kérdés
Tegnap volt az én sulimé, én nem mentem, mert még nem vagyok végzős, és nem hiszem, hogy ott lett volna a helyem, vagy igen? Miről szólnak ezek? Hogy-hogy az alsóbb osztályok is mehetnek, ez nem a végzős osztályoknak szól? Ráadásul láttam, hogy a volt legjobb barátnőm is ott volt az ÉN iskolám szalagavató buliján, miközben ő másik suliba jár. Mit keresett ő ott?!
2013. dec. 14. 16:28
 1/7 anonim ***** válasza:
88%
Ivásról,a kiváltságosoknak dugásról.
2013. dec. 14. 16:29
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Esetleg meg is kérdezhetnéd tőle, a "legjobb barátnőd"-től.

Egyébként a miénken kb mindeki ott volt a tizenegyedik évfolyamról is, a tizedikről is nagyon sokan és a már végzett diákok közül is rengetegen.

2013. dec. 14. 16:31
 3/7 A kérdező kommentje:

VOLT legjobb barátnő!

És mégis, akkor ez olyan, mint Amerikában a prom?

Nem vagyok valami népszerű, szóval engem nem nagyon avattak be.

2013. dec. 14. 16:32
 4/7 anonim ***** válasza:
18%
szex szex szex
2013. dec. 14. 16:36
 5/7 anonim ***** válasza:
#2-es vagyok, bocsi, benéztem a volt-ot :D
2013. dec. 14. 16:42
 6/7 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom a többi milyen,én amikor voltam a miénken,én nagyon jól éreztem magam,este 10től másnap reggel 4ig nyomtuk,táncoltunk,beszélgettünk,ittunk a srácokkal és ennyi történt,semmi különös.Persze osztálytársakkal főleg.
2013. dec. 14. 16:49
 7/7 anonim válasza:
84%
Buli, ahova a végzősök hívják általában az ismerőseiket, barátaikat.
2013. dec. 15. 16:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!