Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha megöl a féltékenység ami nem alaptalan?
A barátommal kb másfél hónapja jöttünk össze újra. Két éve egy évig tartott a kapcsolatunk, majd 2012 szeptemberében szakítottunk. Egy évig nélkülöztem, mire megbocsájtott és rájött,hogy szeret (?) szóval most szeptemberben ismét összejöttünk. A probléma, hogy az osztálytársam és amíg nem voltunk együtt egy most végzős csajszi felkérte táncolni a szalagavatójára (ami most lesz szombaton) a barátom mikor megsmerkedett vele udvarolt neki, és nagyon úgy álltak a dolgaik, hogy összejönnek...de a lány még 19 évesen soha nem volt senkivel, még nem is smárolt, és nem volt kapcsolata.A gyönyörű külseje mellett ez a tisztaság volt az amely megfogta a barátomat benne... Végül nem lett belőle semmi mert a lány túl zárkózott szerelmi téren. Bár neki is nagyon tetszett a barátom.
A helyzet az, hogy nekem csak a barátom volt, akivel szexuális viszonyt folytattam, de az egy év alatt, sajnos kavartam egy fiúval, ami miatt a barátom olyan szinten megvet, és leír, hogy úgy érzem semmi vagyok. Főleg a másik lányhoz képest. Pedig próbáltam megőrízni az erkölcsi tartásom, de egy év alatt ezt a hibát elkövettem.Emiatt azt mondta nekem, hogy "bemocskoltak és már nem vagy az aki régen, és ez soha többé nem lesz olyan mint volt, de Ő szeret és megígéri, hogy nem fog megcsalni -bizonyítja is h szeret, de érzem rajta a törést-viszont a régi cuki énem otthagytam a kavaráskor" annyira fájnak a szavai. Nem is kívánok mást. Vissza akarom hozni a régi szerelmet, mert részemről megvan akármit s tett az elmúlt egy év alatt. Nem tudom, hogy ezt csak "büntetés"képpen mondja, vagy így is érzi. Viszont ez a lány úgy érzem, száméra egy trófea...annyira sajnálom, hogy nem vagyok olyan mint Ő. Bár énis olyan bájos és "tiszta" lennék a szemében.
Nagy szívfájdalom, hzogy kötelező részt vennem a szalagavatón, viszont végignézni, ahogy a lány fehér ruhában tökéletes megjelenéssel keringőzik vele...egyszerűen fáj a lelkem (MINDEN ADOTT LESZ, KÖZÖS KÉPEK, ZENE, TÁNC, FEHÉR RUHA STB, ÉS A CSAJ SZUPERJÓFEJ-tudomásom szerint-). Annyira rossz érzés. Teljesen magamalatt vagyok, és semmi kedvem ehhez. Mert érzem, hogy bele fog szeretni.
Mit tehetnéK? :( Napok óta sírok, és hónapok óta más se jár a fejemben csak ez, hogy elveheti tőlem. :(
18 kapujában / L
Ez a srác nem szeret téged.
Ha szeretne, akkor nem mondana neked ilyeneket, nem így látná a dolgot.
Ha már megkérdezted, hogy mit tegyél: szerintem keress egy olyan fiút, aki nem "bemocskoltnak" lát téged, hanem becsülni és szeretni is tud. Mert ezeket ETTŐL a sráctól nem fogod megkapni. Nem azért, mert azt te eljátszottad, hanem azért, mert ez a srác (már) nem szeret téged. (A "már" azért van zárójelben, mert azt nem tudom, hogy régebben szeretett-e, de abban biztos vagyok, hogy jelenleg egyáltalán nem szerelmes beléd.)
Jobban jársz, ha elfelejted, és más fiút keresel.
És ezt minél hamarabb teszed, annál kevesebbet fogsz szenvedni miatta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!