Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan küzdhetném le az önbizalomhiányom?
21 éves vagyok, és enyhén szólva nem éppen egy Adonisz. Nem is nagyon tudok érvényesülni a lányoknál, mert túlzottan is kevés az önbizalmam, és ez nagyon is meglátszik rajtam. Valószínűleg is nagyon egy csaj sem fog igazán komolyan venni. Csakhogy ez olyan szinten durva nálam, hogy gyakran még megszólítani sem merem a lányokat, látszik rajtam, hogy zavarban vagyok, a magabiztosságom 0.
De mégis mit lehetne ez ellen tenni. Hogyan lépjek fel határozottan a csajok előtt? Lehet a külsőm miatt így sem lesz sok esélyem náluk, de nyilván az elsődleges ok, amiért még nem találtam senkit, az az önbizalomhiány.
"nem vagyok depressziós, sokra becsülöm magam, mert van, amiben igen tehetséges vagyok, és a tanulmányaim is rendben vannak."
Akkor tulajdonképpen felesleges a kérdés. Próbálkozz, csalódni is fogsz, de lesz sikerélményed is, amire majd tudsz építeni. NE! várd meg, amíg elkezded magadat hibáztatni, magadban keresni a hibát, mert a depresszióból már nem lehet olyan örökérvényű megoldásokkal kijönni, amelyeket itt gyakorin az emberek 99%-a ad. Menj kondiba, légy bátor, legyen önbizalmad, járj közösségbe, blablabla. Olyan lesz, mint halottnak a csók. Szóval hajrá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!