Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A fiú aki tetszik, látott...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fiú aki tetszik, látott sírni az utcán. Ez mennyire égő?

Figyelt kérdés

Sajnos történt egy elég komoly dolog, és nem bírtam visszatartani a bőgést. Elsírtam magam az utcán. Ráadásul későn vettem észre, hogy ott van a buszmegállóban. Olyan meglepetten bámult és kicsit zavarba jött.

Gyűlölök mások előtt sírni. Nem lehettem valami szép látvány szétkenődött szemfestékkel, vörös szemekkel...

Szerintetek nem gondolja, hogy egy hisztis ribi vagyok? Vagy idióta, hogy nem tudom visszafogni magam??

Mit gondolhatott? :(

2014. júl. 3. 16:30
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
SZerintem is csak annyit, gondolt, hogy biztos valami nagyon szomorú dolog történt veled, és biztos sajnált :( Remélem nincs baj!!
2014. júl. 3. 16:50
 12/15 anonim ***** válasza:
Csak vicceltem na. Nem gaz
2014. júl. 3. 16:53
 13/15 A kérdező kommentje:
Köszi tényleg, nem gondoltam, hogy mindenki szerint belefér még ez.:) Csak kicsit rossz érzés, még mások előtt is, de főleg előtte... Elég érzékeny vagyok sajnos és ezt nem szeretem, ha látszik is.
2014. júl. 3. 16:56
 14/15 anonim ***** válasza:

szerintem arra gondolhatott"ennek meg mi baja...".

De lényegében soha senkinek sem lehet gond az, ha sír. Lehet az lány vagy fiú.

Felnőttek is meg tehetik, ha van rá okuk. és egyáltalán nem szégyenelni való.

Szóval semmi gond, amíg ember vagy és vannak érzéseid, addig tudsz sírni is.

(25-f)

2014. júl. 3. 17:05
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
A fiú aki nagyon tetszett, látott sírni, az utcán a parkban ahol kutyákat sétáltatnak épp sétáltatta a kutyáját, én is lent voltam az enyémmel, a fiú tudta hogy tetszik nekem, egy suliba járunk , és közel is laktunk egymáshoz, otthon olyan borzalmas volt a helyzet hogy lemenekültem a kutyámmal, előtte apám jól pofonvágot teljesen szétvolt kenődve a sminkem, szakadt otthoni pizsiben voltam, a srác oda ült mellém és megkérdezte hogy mibaj és hogy tud e segíteni, én annyira bőgtem hogy nem tudtam válaszolni, csak a fejem ráztam, majd magához ölet és simogatott adott zsepit, máig nem tudja hogy mi volt a baj, de azon a héten odajárkált hozzám a suliban kérdezte hogy hogy vgyok, és oda ült mellém a parkba beszélgetni, nem lett a barátom, de jóban vagyunk, nem tartja egy fiú cikinek, ha nem egy eröltettett bőgés volt
2014. júl. 3. 18:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!