Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van ennyi irigy ember?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ennyi irigy ember?

Figyelt kérdés
Annyira elszomorító, hogy manapság egyre több olyan eset van, hogy nem ismerünk valakit, mégis óriási negatív véleményünk van róla, leku..ázzuk stb. ennyire unalmas lenne a saját életük, hogy állandóan a máséval kell foglalkozni?
2014. júl. 3. 15:53
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
A pozitív "vélemény" se különb a "negatívtól", csak az ember hiszi ezt. Az ítélkezés a legnagyobb problémája az emberiségnek.
2014. júl. 3. 15:55
 2/6 anonim ***** válasza:

Hitlert se ismertem, de állítólag nem volt jó arc.

What if I told you... hogy nem muszáj személyesen ismerni valaki, hogy utálhasd?

2014. júl. 3. 15:58
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

ez nem irigység kérdése

de mikor épp sétálok egy plázában, és látom hogy jön két lány, megtartom nekik az ajtót, és a két pirított gyöngyszem a kiló festékkel az arcán, felemelt képpel öntelt pofával tipeg el előttem a magassarkújában a nélkül, hogy legalább egy köszt odaböfögnének, az ne csodálkozzon, ha lek*rvázzák...

Vagy mikor utazom a buszon, felszáll egy 4 tagú raj páwa csapat, és tőlük zeng az egész busz, telefonról üvöltetik a hangos zenét, akkor azok se csodálkozzanak, ha az embereknek az a véleményük róluk, hogy nagyképű elkényeztetett bunkó p*csök.

És ez korántsem irigység, én se egy olyan elkényeztetett missp*csa barátnőt nem akarok, se olyan bunkó p*cs nem akarok lenni mint sok öntelt páwa.

Ez nem attól függ, hogy valaki milyen társadalmi csoportba tartozik, félre ne értsük egymást, de ha valaki így viselkedik, akkor az nem csak magáról, de arról a csoportról is kiállít egy általános előítéletet, amelyhez tartozik

2014. júl. 3. 16:04
 4/6 A kérdező kommentje:
Oké, ez a dolog egyik oldala, de pl én nem tartom magam egy olyan lánynak, plázacicának mégkevésbé és valahogy felfoghatatlan, hogy képesek ilyeneket mondani rólam anelkül,hogy egy picit is ismernének. (kisváros)
2014. júl. 3. 16:15
 5/6 anonim ***** válasza:
Ha valakinek problémája van veled, az az ő problémája, és nem a tied. Szóval, ne foglalkozzál vele! :D
2014. júl. 3. 16:18
 6/6 anonim ***** válasza:
Mindenkinek úgysem lehet megfelelni, így nem is kellene mindenkinek a véleménynével foglalkozni.
2014. júl. 3. 17:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!