Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez mit jelent? ( bővebben lent)
Figyelt kérdés
Van egy fiú az osztályban aki bevallotta nekem , hogy tetszek neki ( ott volt egy haverja es 2 barátnőm is) , es erre jelekkel is utalt ezután ( vagy áljelekkel). Ilyen volt pl.: be volt kötve a karja es az egyik haverja azt mondta nekem, hogy az en nevemet írta a kötésére ( bár én ezt nem láttam) ; a suliba órák után a folyosón egy padra lehet lerakni a táskákat es az enyém melle rakta le ( kipróbáltam hogy máshova rakom a táskám hátha csak megszokásból rakja ő is oda , de nem) ; nagyon sokszor ott áll a padon körül ( nem ült mellettem és nem is a padon mellett volt a padja)2014. júl. 3. 10:04
1/4 anonim válasza:
Azt jelenti, hogy tetszel neki, és szeretne veled járni. De ehhez az kell, hogy ne kerülgesd állandóan, hanem beszélgess vele. Persze csak ha neked is tetszik ő.
2/4 A kérdező kommentje:
Es azt elfelejtettem be leírni hogy amikor Facebookra felraktam egy képet o volt a 2. aki like-olta es ez Sztem nem véletlen es más fiú Bem is like-olta azt a kepemet
2014. júl. 3. 10:25
3/4 Doruss válasza:
Tetszel neki valószínűleg, csak nagyon bátortalan.
4/4 Anna:3 válasza:
Tuti tetszel neki!:) Csak fél hogy elutasítanád a közeledését.
Ha neked is tetszik akkor szerintem kezdj el beszélgetni vele és hátha kicsit nyitottabb lesz. Szurkolok! ;)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!