Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A szerelem tönkretesz de még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szerelem tönkretesz de még meddig?

Figyelt kérdés
Távolság miatt (másik ország) nem folytatódhatott sőt inkább el sem kezdődhetett egy igaz szerelem. Egy idő után bevallotta hogy nem tud szerelemmel szeretni telefonon keresztül,üzeneteket küldve. Összetörtem. Teljesen. Soha nem volt ekkora szerelem az életemben. Vele elképzeltem a jövőt. A mindenem lett. Tönkretett lelkileg azzal a 2 mondattal. El kellett fogadnom és úgy mutatom mintha minden rendben lenne pedig semmi nincs. Nem tudtam lemondani róla ezért kértem hogy attól még barátként beszélhetünk tovább. 2 hetente rámír. Beszélünk. És én belehalok a fájdalomba amikor tudom bulizni megy és lányok vannak körülötte. Nem tudja de rengeteget fogytam. Kikészitem magam. Csak rá gondolok mindennnap. És mindez már 2 éve..semmit nem enyhült..Senkit nem akarok magam mellé csak őt.
2014. júl. 3. 00:13
 1/5 anonim ***** válasza:
Én is így vagyok, csak mi egy városban lakunk :/
2014. júl. 3. 00:34
 2/5 anonim ***** válasza:
Tudom, hogy ez óriási fájdalom, de ha nem is teszel ellene semmit és belesüllyedsz az önsajnálatba, attól nem lesz jobb. Szörnyű, hogy lehetett volna valami, de nem lett. Viszont én azt gondolom, hogy le kéne neki írnod, amit érzel, de úgy, hogy ne tudjon válaszolni. És ezt úgy értem, hogy szakítsz meg vele minden kapcsolatot, mert így nem lehet élni. Elment erre két év, és ez hülyeség. Az élet ajándék. Magadnak tennél jót ezzel a lépéssel. Aztán foglald le magad, fejleszd magad. Találj valamit, amit szeretsz csinálni. És ha úgy érzed kell, hogy valaki meghallgasson, és tanácsot adjon, akkor menj el egy pszichológushoz. Túl kell lépned ezen. Valószínűleg ő is megváltozott már valamennyire, és már nem lenne olyan, mint akkor lett volna. Tudom, hogy rossz, mert nagyon szeretheted Őt, de ez nem jó dolog, hogy ennyire függsz tőle, és a gondolataid csak rajta járnak. Neked kell erőt venned magadon, mert ebből te egyedül tudod magad kiszedni. Adj magadnak lehetőséget a boldogságra, és engedd el a múltat, engedd el ezt végre. Te vagy az egyetlen, aki változtatni tud ezen.
2014. júl. 3. 01:09
 3/5 anonim ***** válasza:
És egyél rendesen. Valamint sporolj is. Jól fog esni.
2014. júl. 3. 01:10
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! Sajnos már olyanokon gondolkozom hogy jelentkezem egyetemre abba a városba ahol ő lakik. Nem bírom elveszíteni. Azt érzem ha ott lenné akkor ő is akarná. Csak a távolság...
2014. júl. 3. 09:50
 5/5 anonim ***** válasza:

Szerintem beszéld me vele ezt a dolgot.

Mert ha mondjuk Ő nem akarna együtt lenni veled, akkor meg kár csak érte odamenni. Bár ha jól beszéled azt a nyelvet, és érdekel is, amit az ottani egyetemen tanulnál, akkor márcsak a saját érdekedben is jó lenne odamenni. Tényleg. Úgy gondolom, hogy meg kéne kérdezned, hogy mit érez most irántad (megjegyzem, lehetséges, hogy már kicsit sem lenne olyan együtt, mint régen, mivel te is, Ő is változott ezidő alatt).

2014. júl. 3. 10:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!