Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ennyi teljesen szívtelen lány?
"Valójában az összes nő ilyen "
Bakker, akkor én egy pasit vettem feleségül :O Basszus, szólhattál volna hamarabb... Gyorsan megyek, és szólok a teljesen átlagos, nyeszlett és túlsúlyos haverjaimnak, hogy azonnal dobják ki a csajaikat, mert forró dróton jött az info, hogy az összes nő csakis az izomra bukik, tehát ők nem nőkkel járnak...
"azért akarnak maguk mellé kigyúrt,bunkó nagymenőt,mert összeillenek,teljesen ugyanolyanak"
De ha teljesen ugyanolyanok, te miért akarsz magad mellé egy szívtelen, bunkó, kigyúrt tahó lányt?
"Már csak az itteni beszélgetésekből kiindulva,legalább több tíz lány közölte velem,hogy a vékony fiúkat teljesen semmibe veszik,a kigyúrt pedig esztétikailag szép és jó velük megjelenni,a bunkóság fontos,hogy mindenkit helyre tudjon rakni aki be mer szólni a csajnak,nem mellesleg az anyagi biztonság sem sokadrangú szempont."
Úgy nagyjából száz százalékban vagyok biztos abban, hogy nem ezt mondták, csak te ezt akartad kihallani belőle.
Amúgy meg igen, k**va sok nő ilyen. Na bumm. Még szerencse, hogy nekik ott vannak a hozzájuk illő s3ggfej pasik. Legyenek boldogok, nekünk meg megmaradnak a jó fej csajok. Ja, hogy abból kevesebb van? Hát igen, lószarból is több van, mint igazgyöngyből...
Na jó, már nem bírom ezeket a szánalmas kérdéseket...
Ember, tudod miért nem akarnak veled összejönni a csajok? Nem azért, mert vékony vagy, nem azért, mert nincsenek izmaid, hanem mert egy SZÁNALMAS RINYAGÉP VAGY!! Másokat fizákol, amiért ők tesznek azért, hogy imponáljanak a női nemnek, de te lusta vagy tenni bármit is, könnyebb otthon a kis fotelban sírdogálni és rinyálni, hogy te senkinek nem kellesz, és a nők milyen gonoszak! Talán meg kéne emberelned magad, mert senki nem akar egy rinyagéppel együtt lenni, ki akarná önszántából megkeseríteni az életét?
Rengeteg vékony, nem izmos pasit ismerek, akinek van csaja. Tudod, miért? Mert ők nem rinyálnak egész nap, hogy ők milyen vékonyak, más pasik meg persze bunkók és izmosak, ezért jobban kellenek a csajoknak, milyen igazságtalan! Tudod, nem a víz a hülye, ha a kacsa nem tud úszni... ;) nem másokban kellene a hibát keresni, hanem magadban.
Nincs bennem empátia, kedvesség se ilyennek születtem, meg kéne talán játszanom, hogy van? Játszam el a tündi-bündi kislányt (okos még véletlenül se legyen, talpraesett meg aztán végképp nem) hogy a hozzád hasonló kisfiúk pici lelke megnyugodjon és pasinak érezzétek magatokat?
Megvetem a magadfajta rinyagépeket mert nem tudnak teljesíteni aki meg csinálja a dolgát vagy összeszorítja a fogait és küzd azokra irigykednek. Nagy-nagy önfegyelemmel ugyan de nem alázom meg őket csak ha nem viszik észre magukat akkor nem teszik zsebre amit kapnak.
Én világ életembe küzdöttem, sokadik éve sportolok van versenyzői múlt is, a diplomám a nyelvvizsgáim, jogsim, kocsim stb. nem készen kaptam tenni kellett értük mint a tanulmányi mind az anyagi oldalról ahogy magammal is rendbe kellett jönni és talán az volt a legnehezebb. Bunkó pasit nem tűrök meg magam mellett, nagymenő (wtf tini vagy vagy mi? kb. a tizenéveseknél játszik ez a fogalom) pasim az életbe nem volt. Az eddigi exeim mind ki tudtak állni magukért és valahogy sose jutott eszükbe egy komplett nemet hibáztatni a saját hülyeségük miatt. Amit itt levágsz az szánalmas vekengés nem méltó egy pasihoz a férfitól meg fényévekre van. Amúgy nagy összegekben le merném fogadni, hogy a cicababákra csorgatod a nyálad, amilyen sablonos a gondolkodásod gondolom nem tűri az egyediséget.
Elmondom neked, hogy a lányoknak nem azért nem kellesz ahogyan kinézel, hanem azért, mert messziről "bűzlik" az önbizalomhiány.
Találkoztam egy sráccal még tavaly. Teljesen átlagos kinézetű volt, talán még volt egy kis pocakja is. De amit leművelt. Te jó ég... Első randin letámadott az érzéseivel (mert valóban életszerű, hogy 20 perc után én vagyok élete szerelme). Sírdogált, ha nem írtam neki folyton (bocsi, dolgoznom is kell). Vett nekem csokit a boltban, majd közölte, hogy érezzem megtisztelve magam, mert neki mennyire kevés pénze van.
Amikor már teljesen az agyamra ment akkor szakítottam vele és közölte, hogy a rendes srácok nem kellenek a csajoknak csak a bunkó, izmos pasik. :)
Összesítve, semmi baj nem lett volna a külsejével, a legkomolyabban. De amilyen hisztiket levágott pontosan az önbizalomhiányából fakadóan, az teljességgel elviselhetetlen volt.
A mostani barátom egyáltalán nem izmos. Sőt, múltkor viccesen megkérdezte, hogy szerintem miért feszülnek újabban a nadrágjai. (Hát, talán mert szeret csokit enni és nem szokott sportolni). De a lényeg, hogy egy egészséges lelkületű pasi és nem rinyál és nem hódol be.
24N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!