Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, nektek a normális, rendes, kedves srácok akik szeretnek és akik nem csalnak meg miért nem jók? Miért a nagyképű bunkó majmok kellenek minden csajnak akik csak kihasználnak meg megcsalnak stb?
"egyébként meg kit érdekel?"
Őő, rajtad kívül mindenkit?
Nem gondolod, hogy kicsit fárasztó, hogy egy csomó hozzád hasonló ember feljön itt szórni a panaszait, segítséget nem fogad el - sőt meg is sértődik rajta -, de persze, normális válaszokat vár.
Ha tudnád, hány vitát nyomtam le hozzád hasonlókkal, ahol megpróbáltam meggyőzni a sok önsajnáltató szerencsétlent, hogy igazából nagyrészt bennük van a hiba, amiért sikertelenek a nőknél, és ha egy-két dolgon változtatnak, igenis nekik is terem majd babér.
A reakció mindig, azaz MINDIG az lett, hogy én lettem a szar szemét, aki beszól, és mindent jobban akar tudni. A valóság az, hogy neked kb fontosabb, hogy azt halld, nem te rontod el, valóban a nők a hibásak és a világ a szar, mint, hogy sikeresebb legyél. Az meg sem fordul a fejedben, hogy attól, hogy mi megnyugtatunk, hogy a világ a szar, attól még neked ugyanúgy nem lesz csajod! Miért jó ez neked?
Azért osztanak le, mert a kérdésed nem kérdés, hanem provokáció. Frusztrált vagy, mert sikertelen vagy a nőknél, és azt látod, hogy a tanult értékeid szerint nálad rosszabb emberek meg sikeresek. Ezen megsértődsz, és jól beszólsz: "miért vagytok olyan hülyék, hogy nektek a rossz kell, és nem a jó - azaz én?" Na most erre mit vársz? Komolyan azt gondolod, hogy valaki majd azt mondja, "ne haragudj, valóban nekem is olyan pasik lennének jók, mint te, de én sajnos sokkal ostobább vagyok nálad, ezért nem is érdemellek meg".
Leírhatnám én neked, hogy ez hogy működik, de messziről látszik, hogy téged ez nem érdekel, csak be akartál szólni a téged ért igazságtalanság miatt. Idézlek: "azért mer a csajok 99%-a ilyen ez tény". Tény? Komolyan? Ezek szerint te a nők 99%-ának párválasztási szokásait már ismered, érvekkel és tapasztalatokkal igazolod azon állításodat, hogy minden nő ostoba? Abszolút tudományos kísérletek és kőkemény élettapasztalat igazolja, hogy te hibátlan vagy?
Én hajlandó vagyok veled beszélgetni a témáról, szívesen megteszem. De egyszerűen elegem van már abból, hogy sértődött és elégtételért hisztiző srácok sirámait hallgassam, hogy aztán a végén épp ezek a srácok akarják nekem bebizonyítani, hogy nekik semmi esélyük a nőknél, csak azért, nehogy szembe kelljen nézniük azzal, hogy ők sem hibátlanok...
Komolyan mondom, ezeket a kérdéseket nem unjátok még??? Ez nőkre is vonatkozik!
Mi a fenét értek el azzal ha itt siránkoztok?? Mit? Mi fog történni? Mit vártok? Maj most jönni fog egy angyal, vagy egy isteni pasi??
Nem!
Semmi nem fog történni egy nagy rakás lófacc sem!
nem olvastam végig a hozzászólásokat, sztem nem vesztettem sokat, a nők többsége egyébként sem áll azon a szellemi szinten,h el tudjon gondolkodni a kritikán, vagy h értelmezni tudja a kérdést, így elég demagóg módon fog megnyilatkozni, azaz személyeskedni fog, szidni a kérdezőt, vagy hisztizni.
kérdező: jól látod. az ok egyszerű, egy nő ösztönösen vonzódik egy erős, magabiztos, nagyszájú alfahím típusú férfihoz. a bunkó férfiak többsége pedig pont ilyen.
tehát a legtöbb nő inkább választ egy beképzelt erős buta bunkót, mint egy kedves könyvmolyt.
azt azonban ne várd,h ezt bármelyik nő is beismerje. a legtöbb nő még a saját működésével sincs tisztában, így hát ha megkérdezed tőlük ezt, akkor vagy azt fogják mondani,h "de hát csak buta lányok ilyenek", aztán titokban meg a falu bikája alá fekszenek.
a másik meg az,h a legtöbb nő azt hiszi, h ezeket a bunkó alfahímeket meg tudják szelídíteni, ami szinte sosem sikerül, de hát a nők nem is a gondolkodásukról híresek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!