Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, nektek a normális, rendes, kedves srácok akik szeretnek és akik nem csalnak meg miért nem jók? Miért a nagyképű bunkó majmok kellenek minden csajnak akik csak kihasználnak meg megcsalnak stb?
Figyelt kérdés
2014. júl. 2. 14:38
11/23 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy randiztál volna a csajok 99%-ával. Egyre szánalmasabbak az ilyen kérdések és az ilyen kérdezők.
12/23 A kérdező kommentje:
mennyi idióta van itt is :D jó pár ember van itt akik ide járnak bunkózni minden kérdéshez de egy értelmes válaszra nem képesek
2014. júl. 2. 14:50
13/23 anonim válasza:
Hülye kérdésre hülye válasz. Véglény.
14/23 A kérdező kommentje:
nem hinném h hülye kérdés régebben láttam itt ilyen kérdést akkor is ez volt jött a sok idióta okoskodni, ez csak kíváncsiság persze itt is nehéz értelmes embert találni ez is tény!
2014. júl. 2. 14:54
15/23 anonim válasza:
Normális válasz? Ember, a kérdésed sem normális! Azon kívül ezen az oldalon kb csak ma te vagy a harmadik, aki feljön sajnáltatni magát, mert bántották a lányok.
Egy dolgot atom biztosan tapasztaltam már: írhatunk neked akármit, te csakis egyfajta válaszra vagy kíváncsi: "azért, mert a mai rohadt világban minden csaj k**va, mert nem az oylan rendes-kedves srácokat szeretik, mint te, nem a te hibád, te meg én tökéletesek vagyunk, csak a csajok, a média és mindenki más teszi tönkre a világunkat".
16/23 anonim válasza:
Olyaaaaan kedveeeesnek tüüünsz. De tényleeeeg. Randira is elmennék veled :$
17L
17/23 anonim válasza:
Tessék b+ most meg beismered, hogy tudtad, hogy van ilyen kérdés, még is feltetted. Gratulálok ostobenkó. Remélem ilyen agyi kapacitással max egy kenyérpirítót dugsz.
18/23 A kérdező kommentje:
jó ebbe van valami.az az igazság ez az egész világ úgy szar ahogyan van! lehet sokadik vagyok tényleg nem néztem meg h voltak-e ilyen kérdések most régebben láttam sokszor
2014. júl. 2. 14:56
19/23 A kérdező kommentje:
igen beismertem azt h régebben láttam nem azt h ma. egyébként meg kit érdekel?
2014. júl. 2. 14:57
20/23 anonim válasza:
A lányok nagyrésze normális, csak a hülyék mellett nem veszed észre. NYISD KI A SZEMED!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!