Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek, ha a barátnőtök bevallaná, hogy beleszeretett egy lányba?
Én azt hiszem, egy világ omlott össze bennem. A barátnőm, akivel már 2 éve járok, közölte velem, hogy 1,5 hónapja megismert egy lányt, akibe teljesen beleszeretett. Én nem tudtam mit mondani, egyszerűen szinte fel sem fogtam. Azt mondta, nem akar róla beszélni, de ne is említsem meg. És most ez mégis mi? Elvárja, hogy tegyek úgy, mintha semmi sem történt volna, holott másba szerelmes. Ő azt mondta, hogy nem feküdt le vele, csak ne beszéljünk róla, éljünk tovább úgy, ahogy eddig. Komolyan mondom, nem tudom, hogy most mit csináljak. Ti mit tennétek?
21F
Hihetetlen egy helyzet. Én nem tudom mi van a mai csajokkal. Mi ez a nagy érdeklődés a saját nem iránt? Meg ha valaki csak ránéz vagy megjegyez valamit egy azonos nemű illetőről vagy kicsit is bizonytalan, akkor már mindjárt biszex vagy leszbikus. Aztán jön a szöveg, hogy fogadd el magad mert ilyen vagy és kész. Az a helyzet, hogy egyre többen csinálják divatból vagy félnek hátha mégis azok és ha szembesülnek egy ilyen helyzettel, akkor beleugranak aztán egyből leszbikusak vagy biszexuálisak. Volt nekem is ilyen labilis barátnőm, de aztán végül tisztázta magában a helyzetet, rájött, hogy ő mégis hetero.
Nekem pl soha nem volt kérdés, hogy a fiúkhoz vonzódok-e. Az meg pláne nem, hogy a barátom mellett, akit nagyon szeretek, beleszeressek valaki másba. Szerintem a barátnőd maga se tudja mit akar. Nem tudja, hogy mit kezdjen az identitásával. De a pszichológia könyvem szerint az indentitás kérdés olyan 20 éves korra tisztázódik és onnantól egyértelmű lesz, melyik nemhez fog vonzódni.
Magam részéről én nem maradnék a párommal, ha ilyesmit jelentene ki. Szerintem az a minimum ha egy kapcsolatban elvárom, hogy legalább azt tudja, hogy melyik nemhez vonzódik. Meg egy ilyen után milyen jogon kérheti azt éljetek tovább, mintha semmi sem történt volna? Persze ha fordítva történt volna, akkor ki lenne akadva. Hát nem tudom, te döntesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!