Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek, ha a barátnőtök bevallaná, hogy
beleszeretett egy lányba?
Figyelt kérdés
Én azt hiszem, egy világ omlott össze bennem. A barátnőm, akivel már 2 éve járok, közölte velem, hogy 1,5 hónapja megismert egy lányt, akibe teljesen beleszeretett. Én nem tudtam mit mondani, egyszerűen szinte fel sem fogtam. Azt mondta, nem akar róla beszélni, de ne is említsem meg. És most ez mégis mi? Elvárja, hogy tegyek úgy, mintha semmi sem történt volna, holott másba szerelmes. Ő azt mondta, hogy nem feküdt le vele, csak ne beszéljünk róla, éljünk tovább úgy, ahogy eddig. Komolyan mondom, nem tudom, hogy most mit csináljak. Ti mit tennétek?
Azért ha pasiba szeretett volna bele már gondolom menne a vita... pedig ez sem másabb semmiben. Elég furcsa egy kapcsolatotok lehet. És egyáltalán miért vallotta be ha nem akar téged elhagyni? Lehet hogy csak nem mer? Vagy megszokásból van már veled és azt várja hogy te hagyd ott.
2010. jan. 5. 23:16
12/23 anonim válasza:
Én csak azt nem értem miért nem szakítottál még? Ha az én páromnak mondtam volna ilyet már abban a percben pakolt volna és elindult volna haza gyalog. Ugyanígy én is. Többé nem tudnék hozzá szolni.
2010. jan. 5. 23:28
13/23 anonim válasza:
Hidd el attól még téged is szeret ugyan úgy!Csak ez most új neki és ezért gondolkodik el ennyit rajta.Meg hidd el ez csak fellángolás!Én egyszer jártam egy fiúval és otthagytam egy csajért.Nagyon szerettem azt a lányt,de csak kihasznált ahogy tudott!Azóta nem beszélünk egymással.Van barátom és mindennél jobban imádom őt!Még egyszer nem követném el ugyan azt a hibát!Nagyon komoly a kapcsolatunk és tudja,hogy a lányok is érdekelnek valamilyen szinten és szeret annyira,hogy ezt elnézze nekem!!!!
21/L
2010. jan. 6. 01:09
14/23 anonim válasza:
tedd válaszút elé: vagy te vagy a másik csaj. Ha nemteszel így, akkor olyan mintha másik pasival csalna meg. egy idő után le sem fog ...ni. Gondolkodj!
2010. jan. 6. 01:39
15/23 anonim válasza:
elég szomorú kapcsolatban élhetnek azok akik egy ilyen bevallás után már pakolnának és mennének el :D szerintem nem ez a reakció a normális...a megbeszélés..igen fontos..ő se tudja mivan most(de igenis szégyenli magát ezért nem beszél róla).ez egyszerű fellángolás..teljesen jogos lenne tőled, ha megkérnéd, hogy ne találkozzon vele többet.próbáld megkérni erre és, ha nagyon ellenkezik és nem érti jogosnak szerintem akkor van a gond :)
2010. jan. 6. 11:04
16/23 anonim válasza:
Szétfaralnám a fejét egy zöld kempingbiciklivel...
2010. jan. 6. 15:01
17/23 anonim válasza:
szerintem ő most meg nemtudja hogy mit tegyen,osszevan zavarodva,adj neki egy kis gondolkodasi idot,es ha rajon hogy teged szeret akkor veled marad,ha meg nem akkor engedd el,nem tehetsz mast.
2010. jan. 6. 16:40
18/23 anonim válasza:
Szerintem meg azokkal van gond akik ilyet képesek csak úgy elnézni. Megbeszélni ugyan meg lehet de attól még nem lesz kevésbé szerelmes a csaj a másikba. Szóval majdhogynem felesleges... Menjen és járjon azzal ha azt szereti. Ja persze nem meri mert biztos megszólnák érte, nyíltan nem vállalhatja fel sose. Ezért hát marad a kérdezővel, akivel már csak azért van együtt mert épp nem akadt még jobb. De persze mit számít ez? Teljesen rendben van, nehogy tegyél bármit is.
2010. jan. 6. 16:53
19/23 anonim válasza:
Hát öcsém, ez sz.r helyzet... Szerintem hagyd ott a csajodat, hadd bu.ulja ki magát. Ha meg eszébe jut, h "Úristen mitcsinálok, nekem nem ez kell!" akkor visszajön hozzád.
2010. jan. 6. 20:49
20/23 A kérdező kommentje:
Na, helyzet a következő: Beszéltünk erről, mert kijelentettem, hogy fel kéne fognia, nekem ez hogy esik. Azt mondta, nem akarja feladni a kapcsolatunkat, de most kicsit megzuhant..kérdeztem, hogy egyáltalán hogy jött ez a gondolata, mert tudtommal sosem voltak ilyen hajlamai, mire azzal válaszolt, hogy most ez a csaj magával ragadta. Kérdeztem, hogy mi legyen most, mert ez nekem sem jó és neki sem, Ő meg azt mondta, hogy nincs semmi, de most át kell gondolnia a dolgokat.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!