Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Miért hiszitek el ha a fiúk azt mondják, hogy szépek vagytok az tényleg úgy van?
Tehát a csúnya lányokat is megdugnák, ráadásul a szemükbe hazudnak. Hát, ez nem tudom inkább kit jellemez inkább.
A másik lehetőség, hogy mégiscsak nem annyira csúnya a lány és így nem is hazudnak.
Mert hozzád odajönne egy csaj, hogy hú, de szexi vagy és milyen helyes, nem szeretnél legalább egy kicsit hinni neki, akkor is, ha közben meg nem úgy van? ;)
Mindenki szereti, ha bókolnak neki. Ha meg legalább egy dolog van rajta ami szép (pl a haja... ;) de mindegy igazából) és pont azt dicséri meg valaki (de szép vagy, gyönyörű a hajad), még szívesebben hisznek neki mert jó érzés.
"Kérdező, ez nagyon jó kérdés. :D Sok ronda, hülye csaj elhiszi, hogy szép, pedig csak dugható kategória, közben meg tök ronda a fejük vagy épp ronda mellük, seggük. ÉN is hány ilyet hülyítettem már be és azóta is úgy tudja, hogy ő álomnő, pedig más is íg csinálja, hgoy jól meg legyenek dugva. :D Szánalmas az összes csaj, aztán meg van képük rondának nevezni fiúkat, közben meg nézzen már magára, ő se különb, buta cafkák, a csajok 99%-a alapból csak dugásra való, mert olyan lelketlen, gusztustalan kis pondrók, csak gecyitartálynak jók. H baszódna meg mindegyik!"
Kár, hogy te még ilyet se érdemelnél...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!