Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
# 5; # 9; # 13; # 15;
A jövő értelmiségijei, hölgyeim és uraim!
Nálunk is ez ment a gólyatáborban, de én nem mentem el és nem is bántam meg. Egyébként valóban nem csak a gólyatábor, hanem konkrétan a teljes képzési idő a bulizásról, alkoholról, drogokról és a mérhetetlen mértékű szexről szól (persze csak azoknak, akik ilyenek; járnak azért még normális emberek is az egyetemre).
Ha neked ez nem fekszik, akkor ne menj el a gólyatáborba. Nem vesztesz vele semmit. Ha meg utólag kiderül, hogy kihagytál valamit, akkor még visszamehetsz seniorként, mentorként, vagy a tököm tudja minek hívják az ilyeneket.
Fun fact: én is többször jártam kocsmázni havonta, de a legutolsó alkalom nagyon jó volt. Gyakorlatilag a kocsmában erősen szakmunkás színvonalú egyéneket fújt össze a szél... a jövő értelmiségijei...
#21:
"A jövő értelmiségijei ..."
Miért? Szerinted egy értelmiségi nem szeret baszni?
# 23:
Nem ezt mondtam. Úgy, ahogy lehet kulturáltan alkoholt fogyasztani, lehet kulturáltan szexelni is. Nem kell állati szintre lealacsonyodni...
A gólyatábor pedig az állati szintre való lealacsonyodásról szól, általában.
Előfordul. De ha akarod, kimaradhatsz belőle.
Általában valóban nagy hangsúlyt kap az alkoholizálás, illetve a szexualitás, de ezek nélkül is jól érezheted magad, és megismerheted azokat, akikkel a következő éveidet fogod tölteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!