Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
11/27 anonim válasza:
Melyik egyetemre mész, mert azért erősen függ attól is ...
12/27 anonim válasza:
ha pl. az ember tanári/óvónői egyetemre megy akkor ez mennyire jellemző oda?
13/27 anonim válasza:
Magától az egyetem nagyságától függ, nagyobb egyetemeken, ahova eleve sok új elsős kerül be, ott tuti biztos az ilyen gólyatábor. De ne aggódj, sok embernek nem csak a GT hanem a többi 4 év is erről szól :D
25/F (Vágyom vissza az egyetemre :D )
14/27 anonim válasza:
egyiket se muszáj, de ajánlott :)
15/27 anonim válasza:
Voltam kisgólya és főgólya is.
És igen, szopattam, dugtam, ittam orrba-szájba.
Nagyon király volt.
16/27 anonim válasza:
legtöbben ezt képzelik de valójában nem így van :)
17/27 anonim válasza:
Megnyugodhatsz! Lesz minden ;-)
18/27 A kérdező kommentje:
De sok komment! :) Meg privi! :(
Ott van a keresőszvakanál: Pécsre megyek.
2014. júl. 1. 11:35
19/27 anonim válasza:
Én Pécsett járok egyetemre, de a gólyatábort kihagytam. A csoporttársaimat ismerve viszont nem tudom elkézelni, hogy annyira durva lett volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!