Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ugymond mikor er tobbet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ugymond mikor er tobbet szamotokra egy csaj, ha arra buszke, hogy milyen sok sminkcucca van, milyen sok ruhaja van, vagy ha arra buszke inkabb, hogy sokat olvas, sok konyve van?

Figyelt kérdés
2014. júl. 1. 10:57
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

9:

Rendben, így már értem mit mondasz. Tehát mondjuk egy ikerpárt nézzünk, akik egyformák külsőre és egyformák tudásban, intelligenciában is. Az egyik úgy gondolja, hogy a férfiak számára a vonzalom kialakulásában a külseje a fontos, a másik pedig úgy, hogy a férfiak számára az intelligenciája, olvasottsága mértéke indít be szexuális és romantikus vonzalmat.

Továbbra is azt gondolom, hogy az első gondolkodik racionálisabban, realistábban és ismeri jobban a férfi jellemet.

2014. júl. 1. 11:39
 12/22 A kérdező kommentje:

Azert kicsit rohej, hogy ti ugy konyvelitek el, hogy aki nem halmoz fel itthon 50 kg sminket, az csunya...

Most nem is arrol volt szo, hogy ki mennyire szep, hiszen sok vannak olyan csajok, akik ocsmanyul neznek ki, megis magukra kenik a fel kilo vakolatot es vannak olyanok, akik smink nelkul is szepek...

2014. júl. 1. 11:40
 13/22 A kérdező kommentje:

Tenyleg nem ertitek?

Mondom maskepp, ugyanannyira szamit mindket csajnak a kulso, mindket csaj foglalkozik a kulsejevel, mondjuk mindket csajnak ugyanannyi sminkcucca van, de az elso buszke ra, hogy mennyi sminkcucca van, folyton a parfumjei kozeleben fenykepezi magat..., a masodik csajnak mondjuk egyetlen kepe sincs fenn, amin rajtavannak a sminkcuccai(csak azok tudjak, hogy milyen cuccai vannak, akik kozeli baratai), viszont o buszkebb arra, hogy olvas, konyvei is vannak... O inkabb a konyvekkel "disziti "a szobajat, mint a sminkcuccaival.

2014. júl. 1. 11:43
 14/22 anonim ***** válasza:

Nem ártana több ilyen képet nézned: [link]

Nem mintha nekem nem tetszene smink nélkül, viszont nagy csalódás lesz, miután lemossa magáról és még sem olyan szép, mint amilyennek elképzelted. Ezért is szeretem, ha egy lánya nem sminkelni magát, vagy csak egy kicsit rak magára. Természetes szépség a legszebb.

2014. júl. 1. 11:54
 15/22 anonim ***** válasza:

Felőlem gyűjtögetheti a sminkcuccokat is, a könyveket is. És nyugodtan sárkánykodjon felettük és őrizze őket úgy, mint a múzeumi kincseket szokás. Mindegy, hogy könyvről vagy sminkről van szó. Egyiküket sem utasítanám el a hobbijuk miatt.

De te nyilván azt szeretnéd, hogy nagy egyetértésben veled szidni kezdjük a lányokat, akiknek egy szép, korall rúzs többet jelent, mint A Mester és Margarita. Nem tetszik a stílusod, úgyhogy bárhogy nézel ki, bármit olvasol, a másik lányt választanám.

2014. júl. 1. 11:59
 16/22 anonim ***** válasza:

14:

Nem képet nézek, hanem a valóságból szerzem a tapasztalataimat. Biztos van példa arra is amit te mutatsz (ilyennel élőben is találkoztál már?), de engem azok a lányok érdekelnek akik smink nélkül is jól néznek ki, de sminkkel még vonzóbbá akarják tenni magukat.

12-13:

Ez amit magyarázni próbálsz, számomra annyira érdektelen különbség, hogy: Nem érdekel. A piros vagy a zöld zoknit szereti? Az se érdekel és ez az információ se, amire te rákérdezel. Amíg megfelel a fő külsőre és belsőre vonatkozó elvárásaimnak, addig nem ilyen apróságokon való hülyéskedéssel fogok foglalkozni.

2014. júl. 1. 12:06
 17/22 A kérdező kommentje:
Nem rolam van szo,egyik esetben sem, szoval kedves nem tudom hanyadik, akinek nem tetszik a stilusom hidegen hagy, hogy neked bejon-e az en stilusom vagy sem. Bar nem hiszem, hogy ismernel... szoval mindegy...
2014. júl. 1. 12:14
 18/22 A kérdező kommentje:
Vegul sikerult levonnom egy kovetkeztetes. A mai ferfiak szamara az fontos, hogy egy csajon 10 kilo vakolat legyen, de legyen hulye, mint az, hogy szep legyen, es legyen kicsit muveltebb...
2014. júl. 1. 12:16
 19/22 anonim ***** válasza:

Csak azt nem értem miért egy hülye b-.uzi internetes oldalon vonsz le ilyen következtetéseket?

Miért nem mész ki a való világba? Járj el szórakozni éjszakai szórakozóhelyekre, nappal legyél sokat nyilvános helyeken hogy nagy eséllyel kezdeményezzenek nálad férfiak és tapasztald meg hogy a valóságban milyen élmények érnek.

2014. júl. 1. 12:19
 20/22 A kérdező kommentje:
Egyik sem en vagyok, az egyik ismerosom miatt irtam ki. Maga alatt van, mert hiaba nez ki jol, olvas, neha jar bulizni, koveti a divatot, megis azutan a csaj utan loholnak, aki butacska(egy fb boritokepet nem tud le-fel huzni, mert allitasa szerint nem infozseni), minden heten maskepp pozol a sminkei elott...
2014. júl. 1. 12:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!