Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ugymond mikor er tobbet szamotokra egy csaj, ha arra buszke, hogy milyen sok sminkcucca van, milyen sok ruhaja van, vagy ha arra buszke inkabb, hogy sokat olvas, sok konyve van?
# 7
Aztán majd fogod a fejed, amikor lemossa a sminket magáról. Ott leszel egy csúnya, unintelligens nővel.
8:
Nem mossa le a sminket magáról. Ráadásul ezek a nők smink nélkül sem csúnyák, csak egyszerűen tudják, hogy smink használatával még jobban néznek ki. Nagyon helyes, ha egy nő mindent megtesz azért, hogy jó állapotban tartsa a külsejét, hiszen tisztában vannak benne, hogy a férfiak figyelmét első sorban a külsejükkel tudják felkelteni. Mit ér egy okos nő, ha ronda mint az állat és senki nem megy oda hozzá? Először dolgozzon a külsején és aztán a belsején is. Ez a sorrend. Egy ronda buta nőtől nem akarok semmit. Egy ronda okos nőtől nem akarok semmit. Egy szép buta nőt meg akarok dugni. Egy szép okos nőtől már akarhatok komoly kapcsolatot is.
Nem tudom, hogy nő vagy-e vagy csak férfi aki másképp látja a dolgokat, mint én. Mindenesetre:
Intelligencia, műveltség, függetlenség, önállóság, ambiciózusság - Ezek nekem másodlagosak egy nőben. Konkrétan az ismerkedés elején leszarom őket és később is nagyon marginális szerepük van.
Kedvesség, háziasság, figyelmesség, nőiesség, gyengédség, anyai és fészakrakó ösztönök megléte - Ezek azok, amik nekem elsődlegesen számítanak és ami tulajdonságok megléte első sorban tisztelet ébreszt bennem egy nő iránt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!