Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon unalma életem van, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon unalma életem van, ha nálam a zuhanyzás a nap fénypontja?

Figyelt kérdés

Csak beszélgettünk egy barátommal arról, kinek mi a nap fény pontja, és ez volt az egyetlen, amit meg tudtam nevezni...

Nagyon gáz?

2014. jún. 29. 22:35
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Ja, én sokat szoktam állni a víz alatt, szeretem a nagyon meleget is, meg az enyhén langyost is. Sokat lehet közben gondolkodni, általában olyankor jönnek a leginkább világmegváltó ötleteim. Persze miután visszalépek a köztudatba(értsd: magam köré csavarom a törölközőt), akkor rájövök, hogy mekkora marhaságon gondolkoztam. De azért még jó, én tényleg imádom. Koleszban is sokat szoktam, itthon is - bár itthon spórolni kell a melegvízzel, úgy nem olyan jó. :)
2014. jún. 29. 22:41
 12/21 A kérdező kommentje:
Én is hasonlóképp, kedves utolsó :D
2014. jún. 29. 22:44
 13/21 anonim ***** válasza:
Énekelni viszont nem szoktam, egyszer megpróbáltam, de valahogy azt nem élvezem. Pedig a filmek elhitették velem, hogy MINDENKI azt szokta. Régebben az éppen megadatott tüsfürdőknek, samponoknak, Isten tudja miknek rögtönöztem négy soros rímes verset és azt adtam elő, mintha tv-ben lennék. :D Na, de ez rég volt, bár most, hogy eszembe juttattad, lehet, hogy felelevenítem az emlékeimet.
2014. jún. 29. 22:49
 14/21 A kérdező kommentje:

Én nem szoktam énekelni a zuhany alatt, csak ötletelni és fogat mosni.

A hajmosós napok a kedvenceim, olyankor kétszer olyan soká maradhatok :D

2014. jún. 29. 22:54
 15/21 anonim ***** válasza:

nekem egyből az Amerikai szépség című film jutott eszembe :D

én tudom a megoldást! ki kell lépned a komfort zónádból! ismerkedj férfiakkal és kef*élj! máris jobb lesz az életed, csak rajtad áll. amúgy az enyém sem olyan mint amilyennek szeretném, de azért túlzás lenne azt állítani, hogy a napom fénypontja a zuhanyzó. cselekedni kell! ha azt hiszed van időd, tévedsz! ha nem lépsz úgy fog letelni az időd, hogy nem csináltál semmit...

2014. jún. 29. 22:54
 16/21 anonim ***** válasza:
Az én napi fénypontom az esti puding.
2014. jún. 29. 22:57
 17/21 A kérdező kommentje:
Ha pasikra gondolsz, tartok itthon egy példányt....
2014. jún. 29. 22:58
 18/21 anonim ***** válasza:

A hajmosás tényleg jó. Régebben egész hosszú hajam volt, imádtam mosni, majdnem naponta mostam is. De levágatták, mert rosszul állt.:( Nem baj. Viszont ja, a fogmosás... azt én is a tus alatt szoktam. A barátnőm mindig tusolás előtt megmossa a fogát.. nem értem. Nem tudom felfogni. Sokkal jobb ott benn, addigis állok a víz alatt. De hogy előtte.. :) Még borotválkozni is ott szoktam általában, csak kínszenvedés, mert bepárásodik a tükör. Aztán közben törölgetem. Régen jobb szerettem fürödni, mindig addig voltam a vízben, amíg annyira ki nem áztam, hogy olyan rücskös lettem, mint egy csiga. Szeretem amúgy a csigákat.

Szóval a lényegre térve a hajmosás tényleg fantasztikus érzés. így, hogy rövid, sokszor kétszer-háromszor is megmosom. Aztán habzik és puha. :D Bár azt mondják így is amolyan pipi-puha hajam van, mint egy babának.

(Na, ez jó kérdés, a végére rájövök milyen nőies vagyok férfi létemre..:D )

2014. jún. 29. 22:58
 19/21 A kérdező kommentje:

Utolsó, pacsit! :D

Hosszú hajad volt?

És levágattad... Látatlanban is kár érte.... :/

2014. jún. 29. 23:00
 20/21 anonim ***** válasza:
Hát, hosszú szőkésbarna. De amúgy tényleg sz..rul állt.:) így meg olyan lettem, mint egy tízéves, állítólag. Most a nőm arra hajt, hogy menjek el valami jó fodrászhoz, aztán valami stílust találjunk már ki. De már kezd idegesíteni ezzel. Amaz nem tetszett, levágattuk, most túl kisfiús.. Nem kívánságműsor az élet..:D De így most kényelmes, sport közben nem kell folyton piszkálnom.
2014. jún. 29. 23:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!