Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon unalma életem van, ha nálam a zuhanyzás a nap fénypontja?
Csak beszélgettünk egy barátommal arról, kinek mi a nap fény pontja, és ez volt az egyetlen, amit meg tudtam nevezni...
Nagyon gáz?
Én nem szoktam énekelni a zuhany alatt, csak ötletelni és fogat mosni.
A hajmosós napok a kedvenceim, olyankor kétszer olyan soká maradhatok :D
nekem egyből az Amerikai szépség című film jutott eszembe :D
én tudom a megoldást! ki kell lépned a komfort zónádból! ismerkedj férfiakkal és kef*élj! máris jobb lesz az életed, csak rajtad áll. amúgy az enyém sem olyan mint amilyennek szeretném, de azért túlzás lenne azt állítani, hogy a napom fénypontja a zuhanyzó. cselekedni kell! ha azt hiszed van időd, tévedsz! ha nem lépsz úgy fog letelni az időd, hogy nem csináltál semmit...
A hajmosás tényleg jó. Régebben egész hosszú hajam volt, imádtam mosni, majdnem naponta mostam is. De levágatták, mert rosszul állt.:( Nem baj. Viszont ja, a fogmosás... azt én is a tus alatt szoktam. A barátnőm mindig tusolás előtt megmossa a fogát.. nem értem. Nem tudom felfogni. Sokkal jobb ott benn, addigis állok a víz alatt. De hogy előtte.. :) Még borotválkozni is ott szoktam általában, csak kínszenvedés, mert bepárásodik a tükör. Aztán közben törölgetem. Régen jobb szerettem fürödni, mindig addig voltam a vízben, amíg annyira ki nem áztam, hogy olyan rücskös lettem, mint egy csiga. Szeretem amúgy a csigákat.
Szóval a lényegre térve a hajmosás tényleg fantasztikus érzés. így, hogy rövid, sokszor kétszer-háromszor is megmosom. Aztán habzik és puha. :D Bár azt mondják így is amolyan pipi-puha hajam van, mint egy babának.
(Na, ez jó kérdés, a végére rájövök milyen nőies vagyok férfi létemre..:D )
Utolsó, pacsit! :D
Hosszú hajad volt?
És levágattad... Látatlanban is kár érte.... :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!