Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zavar, ha a pasidnak szőrös a hónalja?
Figyelt kérdés
2010. jan. 5. 16:18
2/15 anonim válasza:
Ha egy férfi borotválja a hónalját, az eléggé bzis már. Kb. mintha a lábát borotválja. A Tokio hotel-rajongókból kinézem az ilyesmit.
3/15 anonim válasza:
zavar
párom igenis férfias férfi,de leszedi a hónalját és a nemi szerv körül is
utálok reggel ugy ébredni,hogy szur...(mindig felfelé teszi a kezét,énmeg mocorgok,és szur ha nem csupasu)
4/15 anonim válasza:
16:22: Schwarzenegger is tokio hotel rajongó lehetett... :D
5/15 anonim válasza:
Engem nagyon tud zavarni, de az is ha borostás az arca, de ezt embere válogatja. Pl. az egyik barátnőm imádja ha szőrös a pasi melkasa és őt nem zavarja a szőrös hónalj.
7/15 anonim válasza:
ha egy pasinak szőrös, nem zavar, de az se zavarja, ha az enyém az!
Bár higiéniai szempontból egy pasinak is jobb a borotvált!
8/15 anonim válasza:
Először is könnyebb tisztán tartani, főleg nyáron előnyös. aztán ha valaki uszodába jár, nem éppen esztétikus..meg ha testépítő az ürge ott se a legjobb.Én ha belegondolok zavarna ha egy lánynak dzsungel lenne a hónalján, és ez szerintem visszafelé is igaz.Ezért én borotválom, nem állandóan,de nem is hagyom nagyra megnőni.
9/15 A kérdező kommentje:
Csak azért kérdeztem, mert a barátomnak szőrös, és mindenkitől azt hallom, hogy 'ó, az milyen gáz'.
De örülök, hogy azért rajtam kívül még valaki szereti úgy, ahogy van. :D
2010. jan. 5. 16:45
10/15 anonim válasza:
én szeretem ha borotválják, és a legjobb ha a nemiszervnél is borotválja és lábát+mellkasát is gyantázza...
persze erre minden lány mást mond...
szerintem pl. szebb látvány így egy férfi, és jobb ha a pasik is tudják h milyen szar gyantázni :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!