Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mi lesz ezután? (lent több)
Figyelt kérdés
Volt egy fiú aki 2 évig tetszett de én nem neki és nemrég eldöntöttem hogy mostmár ráhagyom és keresek mást. találtam is és nagyon tetszik most is.az egyik barátomnak volt medencés partija és felelsz vagy merszeztünk és ott volt az egyik fiú aki régen tetszett és bevalottam neki de visszautasított (nem az a fiú akibe 2 évig szerelmes voltam). és felelsz vagy merszbe megcsókolt és azt mondta hogy élvezte meg minden. másnap meg szintén felelsz vagy merszeztünk és az a srác puszilt meg aki 2 évig tetszett (most nagyon jóban vagyok vele meg minden). az a srác meg aki most tetszik annak én vagyok a legjobb lány barátja és tök kedves velem. a többiek is mondják hogy van esélyem nála, de szerintem nagyon nincs, vagyis nem tudom. szerintetek mi lesz? kit kéne válasszak? bevalljam neki?2014. jún. 29. 17:37
1/5 anonim válasza:
mivel úgy tűnik mindkettő csak barátként kedvel, felesleges választanod
azt nem tudhatom mi lesz, lehet találsz egy harmadikat
2/5 A kérdező kommentje:
de 3 fiú van, egy akibe 2 éve vagyok szerelmes, egy aki megcsókolt, és egy aki tetszik és a többiek szerint én is tetszem neki de én nem tom
2014. jún. 29. 20:17
3/5 A kérdező kommentje:
amúgy a végén azt a "kit kéne válasszak?" kérdést úgy értettem hogy kinél lehet a egnagyobb esélyem?/ki mondthatna a 3 közül igent?
2014. jún. 30. 17:48
5/5 A kérdező kommentje:
15
2014. júl. 1. 06:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!