Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Barátnőm még nem akar bemutatn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőm még nem akar bemutatni, szégyell, úgy érzem, hogyha táraságban vagyunk, kényelmetlenül érzi magát mellettem. Nem tudja, hogy felmeri e vállalni a kapcsolatot. Teendők?

Figyelt kérdés

De ha velem van, jól érzi magát, de mások előtt "szégyell".

Ő mondta, hogy nem tudja, hogy felvállalja e a kapcsolatot.

Szarul esett, mondhatom, mert így én se tudok úgy állni a dolgokhoz , mint kellene.

2014. jún. 29. 12:26
1 2
 11/19 mantis religiosa ***** válasza:
Helyesen: Míg nincs ló, szamár is jó. Bocs!
2014. jún. 29. 12:42
 12/19 A kérdező kommentje:

Nem, nem alacsonyabb szintet ilyen téren.

Talán az, hogy egy közösségben mozgunk zavarja, plussz ő ilyen visszahúzodó lány, aki nem akar középpontba kerülni, és úgy érzi, ezzel odafog.

Gátat érzek benne emiatt, és szerintem ezért van neki ilyen hullámos érzései. Kilépni a megszokott ritmusból pedig csak nem fog, mert lehet neki igy is jó volt eddig, kényelmes nem tenni valamiért. Szerintem emiatt nem is akar megismerni igazán.

Nem tudom mit tudnák már én itt tenni. Szerintetek?

2014. jún. 29. 12:46
 13/19 anonim ***** válasza:
Amiket utoljára leírtál, nekem abból úgy tűnik, hogy valaki másba szerelmes, valaki más tetszik neki és ezért nem akarja, hogy kiderüljön, hogy vagy neki, hogy legyen még esélye a másiknál.
2014. jún. 29. 12:48
 14/19 A kérdező kommentje:
Szerintem nem jött volna akkor velem össze se, ha ez lenne a helyzet.
2014. jún. 29. 12:50
 15/19 anonim ***** válasza:

13-asnak igaza lehet.

Ilyenkor viselkedik így az ember. Még a legvisszahúzódóbbak is vágyják a figyelmet.

2014. jún. 29. 12:56
 16/19 A kérdező kommentje:
De azelőtt beszéltünk arról, hogy ki tetszhet neki, mert nekem elmondta volna és nem volt.
2014. jún. 29. 12:59
 17/19 anonim ***** válasza:
Ha kicsit befele-fordulóbb típus, akkor ne erőltesd annyira a csapatos programokat, társaság helyett főleg kettesben járjatok ide-oda. Az ilyen csajok első időszakban jobban zavarba tudnak jönni attól pl., ha egy nyitottabb társuk magánéleti boldogságról akar velük könnyeden, viccesen csevegni.
2014. jún. 29. 12:59
 18/19 anonim ***** válasza:
én egyáltalán nem is erőltetném ezt a bemutatás dolgot. Ha így jól elvagytok, akkor nem foglalkoznék vele. Ha megszeret, akkor úgyis bemutat, ha nem akkor pedig nem sokáig húzzátok.
2014. jún. 29. 13:05
 19/19 anonim válasza:

Szerintem nagyon szeret téged, csak fél hogy mások mit szólnak.

Vagy talán egy nehéz kapcsolaton van túl.

Többet kéne részletes beszélgetéseket tartanotok! :) Sok szerencsét!

2014. nov. 20. 15:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!