Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A magyar lányok miért ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A magyar lányok miért ilyen felszínesek?

Figyelt kérdés

Ha egy fiú nem jóképű/helyes,akkor flegmák,elutasítóak,bunkók velel,teljesen mindegy,hogy azt mit szeretne,nem feltétlenül ismerkedésre gondolok,hanem csak egy egyszerű kérdésre,például útbaigazítás.

Ha viszont ennek ellenkezője áll fenn,akkor teljesen megváltoznak,helyes fiúkkal nagyon szívesen kommunikálnak bármiről,még ha az közel sem olyan értelmes,mint a csúnyább.

Sőt,gyakran zavarban vannak ilyenkor és hebegnek-habognak,izgatottak,míg a kevésbé helyesek esetében fölényeskedőek.

2014. jún. 29. 10:40
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Igazad lehet, de azt nagyon utálom, hogy meg se mer szólalni csak mosolyog közben az arca full vörös és alig mer a szemembe nézni.Nagyon rossz így "beszélgetni" konkrétan volt akivel nem is tudtam emiatt pedig egy 10/9-10-es (egy átlagos ember itt, már 10/10-et mond egy nekem 10/2-re) csaj volt.Van egy dagadt alacsony néger gyerek ,akit meg a háta mögött kinevetnek a kinézete miatt és csak érdekből állnak vele szóba (mert jó matekból...).
2014. jún. 29. 10:59
 12/21 A kérdező kommentje:
Utáld csak te mázlista.
2014. jún. 29. 11:01
 13/21 anonim ***** válasza:
Lehet h nem akarnak feleslegesen energiat feccolni egy olyan emberrel folytatott beszelgetesbe, akitol az eg vilagon nem akarnak semmit, megcsak imponalni sem.
2014. jún. 29. 11:10
 14/21 anonim ***** válasza:

Én segítek a csúnyáknak is. Nekem általában is tetszenek a mások által csúnyának bélyegzett fiúk, ha elvarázsol a személyiségük, pl. humorosak és okosak. ( [link] vagy [link]

De ez a dolog velünk van, belénk van kódolva. A gonosz mostoha csúnya a mesében, a szép királylány meg jó. Ez egy nehezen leküzdhető ösztönös viselkedés.

Én pl. szeretek mindent, ami szép és letisztult, egyszerű. Ezért szeretem pl. a szép arcot, a szép vonásokat, ahogy látod a két belinkelt fiúból is.

26N

2014. jún. 29. 12:00
 15/21 anonim ***** válasza:
Megint a tegnap esti zsidó gyerek a képen...
2014. jún. 29. 12:10
 16/21 anonim ***** válasza:
Az egész korosztályom X men lázban ég, szóval ne csodáld, hogy a "tegnapi zsidó gyerek" van a képen:)) Mármint ha McAvoyra mondtad.
2014. jún. 29. 12:18
 17/21 anonim ***** válasza:
Ezt már én is észrevettem kérdező. A fiatalabb korosztályban ez inkább jellemző, de előfordul mindenhol. Ilyen személytelen lett a világ, nem figyelnek oda egymásra, csak érdekből.
2014. jún. 29. 12:20
 18/21 anonim ***** válasza:
83%

Bárkinek szívesen segítek, aki segítségre szorul. De amúgy tudnék erről is mesélni, hogy hogy szívtam meg ezzel a tulajdonságommal.

Amúgy nem vagyok olyan gyenguska ember is, hogy habogjak bárkinek a közelében is, vagy, hogy világ omoljon össze bennem, ha nem tetszem vkinek. :) Nem magadból kell kiindulni, öreg hiba.

2014. jún. 29. 13:33
 19/21 anonim ***** válasza:

Mint férfi mondom neked, nem kell az olyan állatfajjal vesződni ami nem érdemli meg.

Sosem tartottam magamat jóképűnek, még gyerekkoromban bevettem a leszarom tablettáimat onnantól nem érdekel ki mit vagy hogy csinál, ha egy kretén azt megmondom neki ha jófej azt is, csak azt kapják tőlem amit nekem adnak .....

nekem is van szemem nekem is van szám... ha valaki szekál hát jól gondolja meg mert nem biztos hogy talponmarad...

"soha ne kezdj háborút, de mindíg fejezd be" szerintem jó kis mottó....

27/f

2014. jún. 29. 15:49
 20/21 cocasallat válasza:
Én jóképű fiu vagyok, olyan szinten h kb. benne vagyok a magyarországi top 5 ben de lehet az első 3 ban is. és szinten minden lány totálisan flegma és paraszt velem. ami itthon van az groteszk, ez primitív ország. külföldön kb a lányok szednek fel. nekem az jött le h inkább a szarcsávokkal beszélgetnek.
2014. aug. 8. 12:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!