Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A magyar lányok miért ilyen felszínesek?
Ha egy fiú nem jóképű/helyes,akkor flegmák,elutasítóak,bunkók velel,teljesen mindegy,hogy azt mit szeretne,nem feltétlenül ismerkedésre gondolok,hanem csak egy egyszerű kérdésre,például útbaigazítás.
Ha viszont ennek ellenkezője áll fenn,akkor teljesen megváltoznak,helyes fiúkkal nagyon szívesen kommunikálnak bármiről,még ha az közel sem olyan értelmes,mint a csúnyább.
Sőt,gyakran zavarban vannak ilyenkor és hebegnek-habognak,izgatottak,míg a kevésbé helyesek esetében fölényeskedőek.
Én segítek a csúnyáknak is. Nekem általában is tetszenek a mások által csúnyának bélyegzett fiúk, ha elvarázsol a személyiségük, pl. humorosak és okosak. ( [link] vagy [link]
De ez a dolog velünk van, belénk van kódolva. A gonosz mostoha csúnya a mesében, a szép királylány meg jó. Ez egy nehezen leküzdhető ösztönös viselkedés.
Én pl. szeretek mindent, ami szép és letisztult, egyszerű. Ezért szeretem pl. a szép arcot, a szép vonásokat, ahogy látod a két belinkelt fiúból is.
26N
Bárkinek szívesen segítek, aki segítségre szorul. De amúgy tudnék erről is mesélni, hogy hogy szívtam meg ezzel a tulajdonságommal.
Amúgy nem vagyok olyan gyenguska ember is, hogy habogjak bárkinek a közelében is, vagy, hogy világ omoljon össze bennem, ha nem tetszem vkinek. :) Nem magadból kell kiindulni, öreg hiba.
Mint férfi mondom neked, nem kell az olyan állatfajjal vesződni ami nem érdemli meg.
Sosem tartottam magamat jóképűnek, még gyerekkoromban bevettem a leszarom tablettáimat onnantól nem érdekel ki mit vagy hogy csinál, ha egy kretén azt megmondom neki ha jófej azt is, csak azt kapják tőlem amit nekem adnak .....
nekem is van szemem nekem is van szám... ha valaki szekál hát jól gondolja meg mert nem biztos hogy talponmarad...
"soha ne kezdj háborút, de mindíg fejezd be" szerintem jó kis mottó....
27/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!