Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az emancipációnak hála, manapság már a pasi csak nála kategóriákkal rosszabb nőkkel jöhet csak össze?
rengeteg példát látok arra, hogy egy pasi sokkal(!) jobb nőt is választhatna.
persze arra is látok példát, mikor a nő néz ki jobban, de ott elsősorban az anyagiak játszanak szerepet. (vagy az ultra macsóság)
OMG, ez a kérdés...
" Viszont velem ellentétben sok nő nem tud felmutatni jó állást, az élet egyéb terén felmutatott sikereket"
Ez nem a női nemet minősíti, hanem konkrét nőket. Most ezzel az erőveé én is jöhetnék azzal, hogy velem ellentétben sok férfi silány intellektussal rendelkezik (olyan szinten, hogy helyettük is szégyellem magam, annyira haszontalanok és buták), sikertelen, céltalan, fogalma sincs, hogy mit akar az élettől...stb. De ez nem a férfiakra vet rossz fényt, hanem konkrét egyénekre.
". Az emancipációnak "hála" a nők például olyan szexuális életet élhetnek, amilyet a 19. században a prostituáltak."
És? Teljesen jó, hogy mindenkinek megvan a joga olyan szexuális életet élni, amilyet akar.
És szerintem semmivel sem másabb, ha egy nő csinálja.
""Neked is ott a választás lehetősége, hogy ne jöjj össze olyan nővel, aki sok férfival szexelt."
Pont ez a problémám: hogy nagyon leredukálja a célcsoportot ez a dolog. Így konkrétan már itt esélytelen vagyok, hiszen nem találok olyan lányt, aki kivétel lenne."
Pl. én nem voltam sok emberrel (egész pontosan 3-mal), de szóba nem álltam volna ilyen nézetekkel, és ilyen hitvány logikával rendelkező férfival - amikor még párt kerestem.
Jah, és az embereket egyébként nem lehet kategóriákba rendezni.
"Pl. én nem voltam sok emberrel (egész pontosan 3-mal), de szóba nem álltam volna ilyen nézetekkel, és ilyen hitvány logikával rendelkező férfival - amikor még párt kerestem."
És miből gondolod, hogy nekem abból károm származna, hogy egy hozzád hasonló lány nem áll szóba velem?
Pont ezt magyarázom: vannak lányok, akik bepróbálkoznak, de unszimpatikusak. Én az igazit keresem. Pechemre 30as korosztályban találtam meg, de a korkülönbség és az ebből fakadó akadályok miatt nem működhetett hosszútávon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!