Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az emancipációnak hála,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az emancipációnak hála, manapság már a pasi csak nála kategóriákkal rosszabb nőkkel jöhet csak össze?

Figyelt kérdés

rengeteg példát látok arra, hogy egy pasi sokkal(!) jobb nőt is választhatna.

persze arra is látok példát, mikor a nő néz ki jobban, de ott elsősorban az anyagiak játszanak szerepet. (vagy az ultra macsóság)

2014. jún. 29. 07:59
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:

Lehet, hogy felszínes vagyok, akárcsak te. Hiszen te úgy ítélsz meg, hogy nem is ismersz.

"az alapján kategorizálod az embereket, hogy ki kit "kaphatna meg" kizárólag külső alapján."

hogy megértessem magam, azt tapasztaltam, hogy sok nő NEM adja alább az elvárásainál. tehát amit én mondtam, hogy ki-kit kaphatna meg, az még mindig fairebb, minthogy egy nő pl. nem áll szóba valakivel azért, mert nem jóképű, vagy nem jómódú, miközben az adott nő se nem szép, se nem jómódú, vagy éppen egyetemet végzett.

Tehát a kettős mérce az, ami igazán zavar.

2014. jún. 29. 09:41
 12/25 anonim ***** válasza:
69%
De miért zavar? Mindenkinek joga van ahhoz, hogy megválogassa, hogy kivel áll egyáltalán szóba. Nekik is, neked is. Azok a pasik, akik sokkal jobb nőt is választhatnának, valamiért mégsem választottak. Erre egyébként általában a legkézenfekvőbb magyarázat az, hogy szerelmesek lettek :)
2014. jún. 29. 09:55
 13/25 A kérdező kommentje:

Csak tegnap a baráti társaságban történt egy eset, ami kicsit felbaszta az agyam :)

Két -finoman fogalmazva nem jó- nőtől is hallottam, milyen nekik az ideális pasi, és még én se tartozok abba a kategóriába, pedig nem vagyok ronda, rendszeresen sportolok. (ja mert csak külsőleg felállított követelmények voltak)

és ezt már többször is tapasztaltam huszonéves lányok körében.

2014. jún. 29. 10:00
 14/25 anonim ***** válasza:

Ha egy no sok ferfit fogyaszt, akkor qrva

Ha egy ferfi teszi ugyanezt akkor o egy don juan...

2014. jún. 29. 11:15
 15/25 anonim ***** válasza:

Huszonevesen meg lehet almodozni, aztan harmincat taposva mar mindegy lesz neki, csak jojjon ossze a gyerek, az se baj, ha utana elvalnak.

26/l

2014. jún. 29. 11:17
 16/25 anonim ***** válasza:

Valami nagyon nincs rendben itt. A gondolkodásod és ízlésed belül alakul ki, és nem az alapján, ahogy kinézel. Szóval nekem is az ilyen pasik tetszenek: [link] pedig én magam így nézek ki, mint egy átlagos csaj: [link]

De ha nem jön a "szőke herceg", akkor inkább egyedül maradok, mint valakivel, aki nem tetszik külsőre. Mert a vonzalom fontos.

26N

2014. jún. 29. 11:32
 17/25 anonim ***** válasza:
"rengeteg példát látok arra, hogy egy pasi sokkal(!) jobb nőt is választhatna." - Akkor miért nem választ?Vagy most hisztizel, hogy jobban kell teperni egy-egy nő után, és nem az van, mint régen, hogy aki megkérte őket, ahhoz hozzámentek?
2014. jún. 29. 11:40
 18/25 A kérdező kommentje:

"Vagy most hisztizel, hogy jobban kell teperni egy-egy nő után, és nem az van, mint régen, hogy aki megkérte őket, ahhoz hozzámentek?"

a felszínesség miatt "hisztizek".

már eleve maga a felszínesség sem vall érett gondolkodásra.

de ha valaki még úgy felszínes, hogy ő se tudja hozni azt nőben, amit férfitól elvár... (mint az ide író 26 éves lány)

ezen csak mosolyogni tudok :) attól lehet, hogy sírva is fakadnátok, ha leírnám a tapasztalataimat.

2014. jún. 29. 13:23
 19/25 anonim ***** válasza:
100%
Mert a kategorizálás nem felszínes, ugye.
2014. jún. 29. 13:45
 20/25 anonim ***** válasza:

"már eleve maga a felszínesség sem vall érett gondolkodásra.

de ha valaki még úgy felszínes, hogy ő se tudja hozni azt nőben, amit férfitól elvár... (mint az ide író 26 éves lány)"

Kérdező, mindjárt elbőgöm magam, annyira buta vagy. A te kérdésed CSAK a külsőről szól, nem azt írod, hogy miért van buta nővel egy pasi, ha okosabbat is megkaphatna. Arra már felkapja a fejét az ember, hogy na, a kérdező jól beszél, érdekes gondolat. de ez...

Az ízlésed nem attól függ, te mit tudsz nyújtani, ezt értsd meg. Szerinted a ronda kövér pasiknak a ronda kövér nők tetszenek? Ne beszélj már hülyéket!!!

2014. jún. 29. 14:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!