Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik a rosszabb?
Figyelt kérdés
Ha te szeretsz valakit, de ő nem szeret viszont vagy ha rohadt szerelmesek beléd és tudod , hogy ezt sosem tudod viszonozni.
Mert szerintem a második mert miattad érzi magát rosszul a fiú/lány!
Vélemények? :)
2014. ápr. 13. 11:43
1/9 anonim válasza:
Egyértelműen az első, ha a 2. esetben az alannyal egyébként nem vagyok baráti viszonyban.
2/9 anonim válasza:
A másodikban még nem volt részem, de nem tudom elképzelni, hogy bármilyen szempontból is rosszabb lenne, mint az első.
4/9 anonim válasza:
Szerintem mind a kettő egyformán rossz, mert az egyikben a reményvesztettség van előtérben, a másikban meg a lelkiismeret-furdalás, hogy neki milyen rossz lehet. Egyik helyzetben sem szeretnék többet lenni, de volt már mind a kettőben részem. 32N
5/9 A kérdező kommentje:
Kinek volt már része a másodikban?
2014. ápr. 13. 11:51
6/9 anonim válasza:
Mindkettőben volt részem, de az első rosszabb. Sokkal rosszabb.
7/9 anonim válasza:
Sokkal rosszabb az első, mert ott te szenvedsz. Második eset is volt már, de igazából gond nélkül le lehet koptatni a csajokat, másnap meg már más után fog futni.
8/9 anonim válasza:
A másodikat tudnám kezelni, az elsőt nem tudom.
9/9 anonim válasza:
Az elsővel nem tudsz mit kezdeni, a másodiknál meg egyszerűen nem kell hülyíteni a másikat, nem szabad vele mégcsak flörtölni se igazán, mert azzal csak fájdítod a szivét.
Ha kapcsolaton belül alakul úgy, hogy te nem tudsz beleszeretni, vagy nálad elmúlok, neki pedig te vagy mindene (vagy legalábbis nagyon szeret, veled akar maradni, akár örökre), na az már gáz. Az sztem rosszabb mint az első verzió, mert az ember a saját érzéseit néha lesz#rja, de az hogy tudod hogy mekkora fájdalmat okozol a másiknak, azt nehéz elfogadni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!