Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez még csak "rosszabb" lesz?
Figyelt kérdés
Még sose voltam igazán szerelmes, de már régóta nagyon szeretnék. Erre megismerek egy srácot akivel nem régóta ismerjük egymást de nagyon jól elvagyunk és különlegesnek érzem. Viszont van barátnője, ami elég komoly és bőgtem egy "kicsit" miután megtudtam. Azóta meg folyton csak rá gondolok és úgy érzem hogy mindenképp bír engem de talán ha nem lenne másba szerelmes akkor szóba jöhetnék... Tudom hogy ez még csak valamilyen szintű vonzalom de nem tudom meddig fogom kibírni csak barátként és az tuti elrontaná az egészet, ha elmondanám idővel hogy felőlem több is lehetne ebből..2014. jan. 2. 01:52
1/6 The Guard válasza:
Nem olvastam el de nyugi rosszabb lesz ;)
2/6 anonim válasza:
szegény:( sajnos nincs több hal a tengerben... vége az életednek:( életed végéig magányos leszel..
3/6 WheneverYouWant válasza:
Reménykedni tudsz csak hogy szétmennek hamar vagy keress magadnak valami futó kapcsolatot búfelejtőnek.
4/6 anonim válasza:
Mondd el neki, ha úgy érzed, hogy azok után is tiszta lelkiismerettel tudnál aludni. Van így is elég szánalmas lány, akik önző módon, csak magukra gondolva tesznek tönkre kapcsolatokat. Lehet most rossz, de egy idő után téged is megtalál az igazi, aki facér. Kérlek, ne állj be a sorba.
5/6 anonim válasza:
Én csak azt mondom, hogy ne tedd tönkre a kapcsolatukat.
6/6 anonim válasza:
hagyd őket. nem ő az egyetlen srác.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!