Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Izmos testtel tényleg meg lehet fogni a szép/csinos nőket?
Végigmegyek az utcán és ezt tapasztalom.Az átlagnál szebb/csinosabb csajok meglehetősen izmos,már-már kigyúrt csávókkal mászkálnak az utcán,sokan már házastársak,gyerekük is van...az ilyen férfiak rendkívül sikeresek az élet ezen területén.Míg a sovány,vékony,kicsit pocakosabb férfiak vagy magányosan vagy kevésbé dekoratív lányokkal vannak,kivétel akad 1-1,de abban szvsz a pénz szerepe nem lebecsülendő...szóval jelenleg 20 éves vagyok,már beleástam magam hónapok óta a súlyzós edzések világába...ha sikerülne 24-25 éves koromra összehozni egy vonzó testet(ekkor végzek remélhetőleg az egyetemen MSc-vel számolva),akkor óriási előnnyel indulhatnék harcba az ilyen csinos nőkért.Akik hozzáteszem értelmesek,intelligensek,ahogyan a párjuk is többségében...szóval most nem a bunkó kopasz-szőke cicababa párosításra gondolok.De úgy vettem észre az ilyen nők hatványozottan elvárjak,hogy a férfi izmos,erős legyen,a vékonyakat kapásból visszautasítják,férjnek és gyerekük apjának nem jöhetnek szóba.Nem kifogásolom,nagyon is érthető,mindössze az a kérdésem,hogy ti is egyetértetek a gondolatmenetemmel?Mármint,hogy ezért is megéri rendszeresen edzeni,izmosítani a testet?
Nők véleményére is kíváncsi vagyok,elvégre hozzájuk kapcsolódik a téma!
//Pasi a konditeremben odamegy az edzőhöz:
//-Melyik gépet kell használnom, hogy felszedjem azt a szőke csajt?
//-A bank-automatát a bejáratnál!
Biztos van amelyiket meg lehet fogni vele.
Mint ahogy az is biztos, hogy a megtartásukhoz az kevés.
Ahhoz többé-kevésbé a férfi személyiségének is elfogadhatónak kell lennie.
Igen így van.
De több minden kell legyen:
-Sok sok pénz
-Legyél igazi férfi
-Tudj kommunikálni
-Tud jól kielégíteni,hogy ordítson már
-Jól kell öltözködj,sőt legkomolyabb ruhákba
-Kell egy normális diploma,mint pl:mérnöki,azzal tudsz pénzt keresni nem csak éhen halni
-Járnod kell szoláriumba is
-Ápolnod kell magad
-Heti 4-szer edzés,plusz kardió(szexet jobban bírd plusz formásabb lesz a felépített izomzat.)
Plusz jól teszed,hogy egyetemen már nyomod.Én javasolnám még,hogy menj el dolgozni suli mellett,mert nem olcsó az edzés,minimum havi 50ezer,és az még lópucu,plusz ruhákat is venned kell.
Remélem piacképes szakon tanulsz te is,mert csak akkor van értelme.Jól teszed,mire lesz komoly melód,kigyúrod magad,megtanulsz kommunikálni,első osztályúan dugni,lesz BSc-MSc diplomád.
És haver kész is vagy mint FÉRFI.
27Ffi mérnök és kigyúrt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!