Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Izmos testtel tényleg meg lehet fogni a szép/csinos nőket?
Végigmegyek az utcán és ezt tapasztalom.Az átlagnál szebb/csinosabb csajok meglehetősen izmos,már-már kigyúrt csávókkal mászkálnak az utcán,sokan már házastársak,gyerekük is van...az ilyen férfiak rendkívül sikeresek az élet ezen területén.Míg a sovány,vékony,kicsit pocakosabb férfiak vagy magányosan vagy kevésbé dekoratív lányokkal vannak,kivétel akad 1-1,de abban szvsz a pénz szerepe nem lebecsülendő...szóval jelenleg 20 éves vagyok,már beleástam magam hónapok óta a súlyzós edzések világába...ha sikerülne 24-25 éves koromra összehozni egy vonzó testet(ekkor végzek remélhetőleg az egyetemen MSc-vel számolva),akkor óriási előnnyel indulhatnék harcba az ilyen csinos nőkért.Akik hozzáteszem értelmesek,intelligensek,ahogyan a párjuk is többségében...szóval most nem a bunkó kopasz-szőke cicababa párosításra gondolok.De úgy vettem észre az ilyen nők hatványozottan elvárjak,hogy a férfi izmos,erős legyen,a vékonyakat kapásból visszautasítják,férjnek és gyerekük apjának nem jöhetnek szóba.Nem kifogásolom,nagyon is érthető,mindössze az a kérdésem,hogy ti is egyetértetek a gondolatmenetemmel?Mármint,hogy ezért is megéri rendszeresen edzeni,izmosítani a testet?
Nők véleményére is kíváncsi vagyok,elvégre hozzájuk kapcsolódik a téma!
Tejhát ól értem, hogy az okosságot neked az jelenti hogy diplomája van?
innentől nincs miről beszélgetnünk mert én bizonyosan nem vagyok veled agyilag egy súlycsoportban :)
#1:
te hol látsz ilyen összefüggést a szövegben?:DD
azt írtam,hogy addigra szeretném "kigyúrni" magam,amíg egyetemista vagyok.
kár hogy nem látni kort...
ha a felszínes dolgok a lényeg...kockázz :)agyig :)
ha meg ott az Ő... nem a kockáidra fog bukni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!