Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy nő kitesz egy új képet facebbokra, akkor miért dicséri minden nő és fiú, hogy milyen szép és csinos?
Figyelt kérdés
2014. jún. 10. 17:51
1/6 anonim válasza:
mert az?
Nade ezért nem teszek képet, meg posztot sem, azonnal ír olyan is, akivel nem is beszélek, és rámhajt...gáz...
2/6 anonim válasza:
Hagy örüljön, miért sajnálod tőle?:D
3/6 anonim válasza:
Aztán vannak olyanok, akiknek meg a barántői puncsolnak csak..
4/6 anonim válasza:
Meg akarják szexuálni vagy visszakapni a bókokat, de nem mindenkinek írnak... Hiába írja ki valaki ugyanazt ha nem népszerű le sem tojják, más kiírja ugyanazt meg fél perc alatt 50 like... :S
6/6 anonim válasza:
esküszöm én csak évente cserélem a képeimet és csak arcképet teszek fel, de ma is akivel egy éve nem beszéltem az is rám mozdult h milyen csinos lettem és h de rég beszéltünk...számomra is kiábrándító
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!