Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért álmodom folyton a volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért álmodom folyton a volt barátommal?

Figyelt kérdés

Már 4 hónapja,hogy szakított velem semmitmondó sablondumákkal.. 2 hónapot voltunk együtt.Kapcsolatunk előtt 3 évet legjobb barátok voltunk.Osztálytársak is vagyunk,és még leszünk 2 évig.

A szakítás óta szinte semmit nem beszéltünk.2 hete,amióta szünet van nem is láttam.

Szakítás után mindennap vele álmodtam,de az akkor gondolom természetes volt. Már 3 hónapja szinte nem álmodtam vele semmit.

De most 1 hete,már mindennap vele álmodom,hogy újra jóban vagyunk,barátok vagyunk,hogy ő keresi a társaságom,sokat nevetünk együtt,és röhögünk a kapcsolatunkon,hogy milyen hülyék voltunk..

Szerintetek ez miért lehet? A tudatalattim még szereti? Vagy azért mert hiányzik barátként?

Mit kéne tennem? Felkeresni és megbeszélni vele a dolgokat? Vagy várni,amíg elmúlnak az álmok és ő keres engem?

/suli utolsó napjaiban egész sokat nyitott felém,pár dolgot kérdezgetett tőlem,meg nevettünk együtt/

17L

2014. jún. 27. 20:48
 1/3 anonim ***** válasza:

Azért álmodsz vele, mert hiányzik a személye, a barátsága. KEresd fel, akár csak FB-n, bezélgess vele, akkor talán megszünnek az álmok.

Én is sokat álmodtam egyik exemmel, igaz mi több éve szakítottunk. Mikor rávettem magam, ráírtam FB-n, hogy mizu vele, talizna-e velem hogy beszélgessünk kicsit, ilyenek. Legnagyobb meglepetésemre vevő volt a dologra. Taliztunk, beszélgettünk sokat, aztán elmondtam neki hogy milyen sokat álmodom róla. (Azt mondta ő is szokott). Azóta jóban vagyunk, időnként beszélgetünk. És ha hiszed ha nem, azóta nem álmodtam vele. Nálam ez volt az ok, hogy tudatalatt bántott, hogy azt hittem haragszik rám. Aztán kiderült hogy szó sincs ilyesmiről, sőt. Azóta minden szép és jó. Ezért ajánlom, hogy beszélj vele, kár az álmaidról is.

2014. jún. 27. 20:52
 2/3 anonim ***** válasza:
*akár. bocsi
2014. jún. 27. 20:53
 3/3 A kérdező kommentje:
Ma este is vele álmodtam.. Írt fb-on,hogy nagyon sajnálja,hogy nem gondolta át jól a dolgokat,és így utólag bánja,és ne magamat hibáztassam,csak ő a hibás..
2014. jún. 29. 21:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!