Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ápolatlan vagyok. Egy nyár alatt meg tudnék annyira változni, hogy barátot szerezhessek?
A minap egy tükröződő felületen elborzadtam, hogyan is nézek ki. Elhíztam, előnytelen a frizurám, csúnya a bőröm. A felszín alatt egy viszonylag szép lány lakozik, de ki kell mondanom: nem adok magamra, ápolatlan vagyok. Nem hozom ki magamból a maximumot.
Nem a külső számít, de nálam a közérzetemre is hatással van, rosszul vagyok a felszínemtől.
Őszintén, meg is értem, miért nem tetszettem idáig egy pasinak sem, én sem járnék magammal.
Azért egy képet megnéznék... Ha olyan vagy amilyennek gondollak akkor egy igazi fönyeremény...
Bár nemtudom... Nemhiszem lehet hogy... Nemtudom... :/
meglehet simán csak tenni kell érte.
esetleg egy kép ?
Számít a külső is, ezt mindenki tudja. Hiszen ismerkedésnél az első benyomás az, hogy az illető vonzó-e a szemedben legalább valamennyire sem.
Nos, kérem szépen, akkor fel van adva a lecke: Legyél ápolt, kezdd el a változtatást.
Irj ram privibe!! megbeszeljuk!! :))
28/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!