Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barna bőrömtől mindenki azt gondolja, hogy egy szolis p*csa vagyok?
szerintem is szép
pláne ,ha világosabb hajú és szemű
Szerintem használj fényvédőt, nem a barnulás, hanem a bőröd épsége miatt, bár tudom, hogy Mo.-n ez nem trendi...
Amúgy szerintem lehet szép a fehér és a barna bőr is.
Nem úgy vettem észre, hogy tetszene bárkinek is a fehér bõr. Nekem mindig beszólnak miatta még a családom is. Folyton azt hajtogatja mindenki, hogy barnulhatnék mert túl fehér vagyok és rossz rámnézni. :D
19/L
Nekem hófehér bőröm van és nagyon nem szeretem. Soha se tudok barnulni, le se égek. Ráadásul a hajam meg elég sötét. Úgyhogy igazi hófehérke vagyok, hipóreklám. ;D
Amúgy meg, ne foglalkozz azzal amiket mások gondolnak, próbálj meg magaddal megelégedni és nem másoknak megfelelni. Ezt tanuld meg, nagyon fontos!
Nem hiszem, hogy mindenki szolis pcsának gondolna, ha nem vagy mellett r*bisen felöltözve és NEM viselkedsz úgy.:) Én személyszerint ha meglátok egy szép barna csajt irigykedem rá, hogy dejóó neki, milyen szép barna, velem ellentétben.:/ :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!