Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A barna bőrömtől mindenki azt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barna bőrömtől mindenki azt gondolja, hogy egy szolis p*csa vagyok?

Figyelt kérdés
17/L vagyok és a napon nagyon hamar lebarnulok és soha se égek le. Ezt régebben mindig tök jónak tartottam de nem rég olvastam itt gyik-on kérdéseket ahol azt kérdezték,h barna vagy a fehér bőr a szexibb. És volt aki a barna bőrt már azonnal a szolizással azonosította. Nekem nincs semmi gondom vele de még SOHA se voltam mivel számomra felesleges. Most is kint ebédeltünk a családdal és az a durván félóra meglátszik rajtam. Ti ha megláttok nyáron (!!!) egy elég barna bőrű lányt mi jut eszetekbe? És bejön nektek vagy nem szép? Szerintem mindkettő tud szép lenni, de kezdem úgy hinni,h mások egyáltalán nem így gondolják

2014. máj. 25. 14:27
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

szerintem is szép

pláne ,ha világosabb hajú és szemű

2014. máj. 25. 14:29
 2/11 anonim ***** válasza:
Ilyen vok cs.ffba alapbol pedig.fehér
2014. máj. 25. 14:30
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Őszinte leszek, nekem egyáltalán nem tetszik. De ez csak én vagyok. Lehetsz csinos ettől függetlenül.
2014. máj. 25. 14:46
 4/11 anonim ***** válasza:
Semmi baj nincs vele!Nekem nagyon tetszik,ha egy lánynak a napon szépen lebarnul a bőre.Ha hozzá még barna hajad is van,az gyönyörűű! :33
2014. máj. 25. 14:51
 5/11 anonim ***** válasza:
Azért észre lehet venni, ha természetes a barnulás. Azzal semmi gond :).
2014. máj. 25. 15:13
 6/11 anonim ***** válasza:

Szerintem használj fényvédőt, nem a barnulás, hanem a bőröd épsége miatt, bár tudom, hogy Mo.-n ez nem trendi...

Amúgy szerintem lehet szép a fehér és a barna bőr is.

2014. máj. 25. 15:17
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem úgy vettem észre, hogy tetszene bárkinek is a fehér bõr. Nekem mindig beszólnak miatta még a családom is. Folyton azt hajtogatja mindenki, hogy barnulhatnék mert túl fehér vagyok és rossz rámnézni. :D

19/L

2014. máj. 25. 15:56
 8/11 anonim ***** válasza:
Én meg remélem, hogy még jó sokáig lesznek szép, fehér lányok ebben a világban és főleg ebben az országban White Power!
2014. máj. 25. 23:47
 9/11 gyZoli85 ***** válasza:
személy szerint imádom a hófehér bőrt
2014. máj. 28. 15:07
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Nekem hófehér bőröm van és nagyon nem szeretem. Soha se tudok barnulni, le se égek. Ráadásul a hajam meg elég sötét. Úgyhogy igazi hófehérke vagyok, hipóreklám. ;D

Amúgy meg, ne foglalkozz azzal amiket mások gondolnak, próbálj meg magaddal megelégedni és nem másoknak megfelelni. Ezt tanuld meg, nagyon fontos!

Nem hiszem, hogy mindenki szolis pcsának gondolna, ha nem vagy mellett r*bisen felöltözve és NEM viselkedsz úgy.:) Én személyszerint ha meglátok egy szép barna csajt irigykedem rá, hogy dejóó neki, milyen szép barna, velem ellentétben.:/ :D

2014. jún. 6. 00:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!