Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok hogy is van ez a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok hogy is van ez a szőrtelenítés dolog a fiúknál?

Figyelt kérdés

Ti melyiket preferáljátok jobban:

1. Van egy teljesen meztelencsiga sz%pott gombóc gyerek , szőr az csak mutatóba van rajta, és ahol van azt is hajnak hívják(igazi alfahím)

2. Vagy egy olyan , akin van mindenütt egy mondjuk közepes mennyiség.

Esetleg valami alternatíva?

2010. jan. 4. 20:06
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
Amikor én 14 voltam pont az volt a ciki, ha ilyen meztelencsiga voltál.
2010. jan. 4. 21:53
 22/25 anonim ***** válasza:
47%
attól még ha egy pasi leszedi a hónalját, odalent, meg esetleg a mellkasát, attól még nem lesz csupasz csiga! Én nem szeretem a túl szőrös pasikat, nekem inkább az idősebb korosztály jut róla eszembe! A barátom is ezen a 3 helyen borotválja magát (arcán kivül) és nekem így tetszik:) 24/L
2010. jan. 4. 22:05
 23/25 anonim ***** válasza:
Az arca ugye lap:D De a borostás pofika is bejön, szerintem aranyos. Ott lenn fazonra vágni, a dzsumbuj nem tetszik, viszont ha csupasz, az meg annyira kisfiús.. A mellkas is alap. Imádom a fejemet a barátom mellkasára hajtani, és undoírtó lenne, ha hosszú kanszőrös lógnának a képembe.
2010. jan. 4. 22:24
 24/25 anonim ***** válasza:
39%

Hónalj: én is leszedem mindig. Sokkal higiénikusabb, szagtalanabb, jobb érzés és kevesebbet is izzadok. Amúgy milyen gusztustalan lenne már, ha az ujjatlan póló alól egy egész falka hónaljkutya vicsorítana ki...

Odalent: ahogy az előttem szóló is írta, a teljesen csupasz túl kisfiús. De azért akkor sem árt legalább ollóval kicsit megritkítani. Nem hinném, hogy a legtöbb lány őserdei túrán szeretne részt venni szex előtt és közben! :D

Láb: csakis vízilabdázóknál és úszóknál megengedhető.

Mellkas: leszedetem, mert engem zavar, sokkal jobban néz ki ha nincs tele göndör fürtökkel. Amúgy kinek hogy... Van akinek bejön ha tiszta szőrös, és van akinek nem. Bár nem hinném, hogy a Baywatchnak akkora sikere lett volna a nők körében, ha minden férfi olyan szőrös lett volna benne, mint a majmok xD

2010. jan. 5. 01:35
 25/25 anonim ***** válasza:
Ja és 21/F voltam.
2010. jan. 5. 01:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!