Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok hogy is van ez a szőrtelenítés dolog a fiúknál?
Ti melyiket preferáljátok jobban:
1. Van egy teljesen meztelencsiga sz%pott gombóc gyerek , szőr az csak mutatóba van rajta, és ahol van azt is hajnak hívják(igazi alfahím)
2. Vagy egy olyan , akin van mindenütt egy mondjuk közepes mennyiség.
Esetleg valami alternatíva?
Hónalj: én is leszedem mindig. Sokkal higiénikusabb, szagtalanabb, jobb érzés és kevesebbet is izzadok. Amúgy milyen gusztustalan lenne már, ha az ujjatlan póló alól egy egész falka hónaljkutya vicsorítana ki...
Odalent: ahogy az előttem szóló is írta, a teljesen csupasz túl kisfiús. De azért akkor sem árt legalább ollóval kicsit megritkítani. Nem hinném, hogy a legtöbb lány őserdei túrán szeretne részt venni szex előtt és közben! :D
Láb: csakis vízilabdázóknál és úszóknál megengedhető.
Mellkas: leszedetem, mert engem zavar, sokkal jobban néz ki ha nincs tele göndör fürtökkel. Amúgy kinek hogy... Van akinek bejön ha tiszta szőrös, és van akinek nem. Bár nem hinném, hogy a Baywatchnak akkora sikere lett volna a nők körében, ha minden férfi olyan szőrös lett volna benne, mint a majmok xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!