Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok hogy is van ez a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok hogy is van ez a szőrtelenítés dolog a fiúknál?

Figyelt kérdés

Ti melyiket preferáljátok jobban:

1. Van egy teljesen meztelencsiga sz%pott gombóc gyerek , szőr az csak mutatóba van rajta, és ahol van azt is hajnak hívják(igazi alfahím)

2. Vagy egy olyan , akin van mindenütt egy mondjuk közepes mennyiség.

Esetleg valami alternatíva?

2010. jan. 4. 20:06
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
Az alfahím csak egy kis szúrkapiszka akart lenni a végére:)Mert egyébként az olyanok annak is gondolják magukat.
2010. jan. 4. 20:38
 12/25 anonim ***** válasza:
12%

20.37 nincs igazad. Az hogy valaki szereti ha a pasi nem csupasz, az messze nem egyenlő az apa komplexussal.

Én is az egyik olyan válaszoló voltam, aki nem várja el. Persze az arcot kihagytam, hogy az alap, de ezenkívül sehol nem várom el. De ettől még nem fogom szeretni a tőlem 20 évvel idősebb pasikat. Fogalom zavarban vagy, vagy nem is tudom.. De a kettő nem függ össze. Miért baj ha más az ízlésünk? Miért kell mindenkinek a csupasz pasikat szeretnie?

2010. jan. 4. 20:41
 13/25 anonim ***** válasza:
27%

majd meglátjuk, hogy amikor felnőttek lesztek (akkor biztos nemfogtok annyira borotválkozni) mennyire erős lesz a szőrötök.. mondjuk oda lennt :D

Nem kellene egy F borotválkoznia arcon kívűl.

2010. jan. 4. 20:43
 14/25 anonim ***** válasza:
0%
20:41 ... divat !
2010. jan. 4. 20:46
 15/25 A kérdező kommentje:
Ja sajnos ez a divat a vasalt hajjal, meg a metroszexualitással egyetemben.
2010. jan. 4. 20:52
 16/25 anonim ***** válasza:
59%

Én egyáltalán nem várom el. Jó, mondjuk a szőrös hónalj kicsit kiábrándító, de nem nagyon zavar. Barátom szakállas és nem zavar, ha szúr egy kicsit, amikor megpuszilom vagy valami. Speciel miatta vagyok vele, nem pedig kitüntetetten a szőrös mellkasáért. Ha ennyire nem tudja valaki elfogadni a másikat, szerintem az a probléma, nem pedig egy kevés arcszőrzet. :)

Amúgy az arc (ha szakállas is, rendben kell tartani), hónalj és ott lent elvárható. Ez a kölcsönös, ha a fiú kiábrándulna, a lányok is kiábrándulhatnak, nem? :)

2010. jan. 4. 20:53
 17/25 anonim ***** válasza:
0%

férfiként most érdekelne az itt válaszolók életkora, kíváncsi vagyok hogy a két vélemény között hogy oszlanak meg életkor szerint a felek.

Remélem ez csak valami új divat a fiatalabbak között, hogy borotváljuk le a férfiakat is, és az én korosztályomban már nem elvárás hogy borotvával a szerszámom mellett bohóckodjak...

2010. jan. 4. 20:53
 18/25 anonim ***** válasza:
20.15 és 20.41 kommenteket én írtam. 21 éves vagyok
2010. jan. 4. 21:06
 19/25 A kérdező kommentje:
Én 20 vagyok.
2010. jan. 4. 21:09
 20/25 anonim ***** válasza:

nem, nincs apakomplexusom. de a próbálkozás nem volt rossz.

szerintem meg onnan jött ez az egész, hogy egyre fiatalabban kezdik az emberek a szexuális életet. egy 15 évesnek meg szexuálisan elég visszataszító lehet egy felnőtt férfi/nő. hiszen egy annyi idős gyereekn még szinte alig látszik valami. ezért nem is hagyják, hogy látszódjon, borotválják magukat már az első perctől fogva. és elég hamar elterjedt mindenhol. innen én azt gondolom, hogy az, aki teljesen csupaszra borotválja magát gyerekkomplexusos, de legalábbis tinikomplexusos. szerintem ez se jobb.

2010. jan. 4. 21:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!