Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ennyi volt a barátság? /bővebb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennyi volt a barátság? /bővebben lent/

Figyelt kérdés
Már vagy lassan 1 éve ismerjük egymást az elején még nem annyira beszéltünk csak pár hónap elteltével kezdtünk el beszélni.Barátok lettünk./a járás az megse fordult az ő vagy az én fejembe mert a haverjával jártam/ És most szilveszterkor így 5en a haverokkal mentünk volna bulizni de én annyira berugtam h miattam nem mentek be a discoba mert nem akart ő se magamra hagyni nehogy legyen vmi velem. Persze h megharagudott rám h nem bulizhatott miattam, törölt msnről is már nem is fog velem sztem beszélni ha már onnan törölt. Akkor szerintetek az ő részéről ennyi volt a barátságunk? Az a baj h annyira félek h fel se merem keresni, de hátha meggondlja még, vagy szerintetek már tényleg haggyam? segítsetek köszi én 19/L ő 17/F
2010. jan. 4. 19:53
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

én azt mondom, hogy a barát jóban rosszban is barát. persze te is hibás vagy, mert elrontottad a szilveszterét, de ha nagyon jóban vagytok, akkor szerintem egy bocsánatkérésnek elégnek kellett volna lennie.

most annyit tehetsz h megkeresed és megmondod h sajnálod (bár igazából én 1000x megtettem már ilyen olyanokért is, akikkel mondjuk csak haverok voltunk, mondjuk nem szilveszterkor, de én akkor sem sértődtem meg). vagy ha van kedved, rendezz neki péntekre egy pótszilvesztert és csaljátok el vhogy :)

2010. jan. 4. 20:02
 2/2 anonim ***** válasza:

17 éves fiútól mit vársz? Nem értem mit kell túllihegni amúgy a szilveszteren is. Ha ennyi miatt megharagszik rád akkor ennyit is ér.

Sztem kérj tőle bocsánatot és ennyi, ne fuss utána. Ha annyira kedvel téged úgyis meg fog keresni.

2010. jan. 4. 20:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!