Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szőrtelenítésről kérdései egy fiúnak?
Az edzések miatt el szeretném kezdeni szőrteleníteni magam (nem intim területen, ugyanis azt már pár éve csinálom...), nevezetesen mellkas, has, láb, egyszóval mindent ahol szőrös vagyok! Hogyan csináljam? a borotválástól tényleg bedúsul és megerősödik? helyette más utat válasszak?
oltogatásokat nem kérek, nem tűzoltónak készülök!
19.29 Na milyen csajok? Lehet kifejteni!
Egyébként nagy tévedésben vagy, hogy tetszene és hogy mi nem csinálunk semmit. Attól, hogy vannak még olyan nők akik nem kisfiút akarnak magukhoz ölelni nem azt jelenti, hogy szőrösen járkálnak. Egyébként a kérdező kifejtette, hogy őt nem érdeklik a nők, innentől kezdve tök lényegtelen, hogy mi itt néhányan mit tanácsoltunk. Nem is értem, honnan szűrsz le ilyen következtetéseket. De abban igazatok lehet, hogy sportnál lehet, hogy szükséges. Tény, hogy nincsenek komolyan sportoló ismerőseim. Én speciel átlag életről beszéltem.
Első válaszolónak: nem tudom honnan veszed, hogy tévhit, mert a saját bőrömön tapasztalom, és épp ezért kijelentem: A BOROTVÁLKOZÁSTÓL IGENIS ERŐSEBB LESZ!!! Szóval NEM tévhit! Lehet te valami mutáns vagy, ha neked nem erősödik tőle... de a borotválkozó emberek nagyon nagy részének igenis erősödik tőle. :S
Kérdező: épp ezért a borotválkozást semmiképpen sem ajánlom. A gyantázás gyors, de fájdalmas, viszont a gyorsaság miatt rövid ideig fáj, az epilálás lassú, épp ezért hosszan tartó fájdalommal jár, a lézeres szőrtelenítés fájdalom nélküli, de rohadt drága. Bár mivel te nem csak alkalmi dologként akarod leszedetni, ez utóbbit javasolnám! Igaz ez sem 100%-ig hatásos (ismerősömön a karján tapasztalta, pedig ő lány és nem is olyan vészesen erős neki), de még mindig ez a leghatásosabb módszer a 4 közül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!