Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy ha a szex téma kérdései 18 éven felülieknek szól, akkor miért írnak és válaszolnak 12-14 évesek?
Mert ők már nem gyerekesek sőt, igenis felnőttek, jogaik vannak és különben is... !
(Irónia off)
van aki már akkor is érdekelt a témában,és reális vele kapcsolatban
14/f
Inkább kérdezzenek itt, mint sehol, főleg, hogy a paraszt szüleik nem voltak képesek alaposan elmagyarázni a dolgokat, meg az iskolában nem esik kellőképpen szó a szexualitásról.
A baj az, hogy legtöbbször a "felnőtt" válaszolóknak sincs rendes szexuális kultúrájuk és tudásuk, általában ők szidják a kis szarosokat a leghangosabban, amiért érdeklődnek az ember első számú mozgatórugójának működése iránt.
Kérdezzenek itt, mert nincs nekik máshol. Igen ám, de 1-2 'kedves' válaszadó elhajtja őket a p-ba, még ha hülyeséget is kérdez inkább kérdezze meg. Csak nem kéne leugatni őket.
Egyébként engem jobban kiakaszt hogy válaszolnak egy-egy kérdésre. Húú de nagy tapasztalatokat mesélnek el és néha olyan hülyeséget javasolnak, hogy a hajam szála az égnek áll.
Mert a hormonok nem akkor indulnak be ha betöltöm a 18-at,és mert érdekel a téma,kívánom a masztit és lehet,hogy nekem is van kérdésem,vagy tudok tanácsod adni valakinek azért mert még nem töltöttem be a 18-at.Egyébként meg ez elég hülye kérdés,hiszen téged is biztos érdekelt a szex 18éves korodnál hamarabb is.Vagy tévedek?
14/L
mert itt nyugodtan érdeklődhetnek és lehet h csak 14
mégis reálisan látja már a világit!
14/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!