Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szépség együtt jár a butulással?
Nem még nem tettem fel ilyen kérdés,és nem volt még szerencsére ilyen barátom :D
Amúgy valami nagyon komoly pszichés bajom lehet... de hiába jártam pszichológusoknál egyik sem vállt be,pedig már diagnosztizálták ,hogy bipoláris vagyok meg szorongok állandóan ami igaz is. De ezen csak én tudnék segíteni... amúgy pont most emiatt nem lett semmi az egyik sráccal ,olyan megalázónak érzem :( nem mondta el pontosan,hogy mi a baja velem,pedig már elvileg együtt is voltunk most meg már hozzám se szól...ez is az önbecsülésemnek nagyon jót tett,arra tudok csak gondolni,hogy észrevette milyen defektes vagyok..
am nem sminkelem magam annyira,csak megcsinálom a hajam,divatosan öltözök,alakomra nagyon figyelek és így nagyon szép az alakom,kevés ,de előnyös smink. az ember máris jobban néz ki :D
Nem tudom mennyire látszik az rajtad, amiről írsz, mert te magadat is máshogy látod, mint mások, itt meg aztán főleg nem lehet látni. De ha még így is lenne, akkor egy nagyon fontos ponthoz érkeztél, vagyis hogy észrevetted, hogy van valami probléma. Ha tudod hogy van, és tudod is mi, akkor tudsz ellene tenni. Az önbecsülést meg ne mástól várd, mert akkor az életed önbecsülés nélkül fog eltelni, mert mindig lesznek az életben akik megaláznak vagy rosszat akarnak neked valamiért. Még akkor is, ha teljesen jó vagy, hiszen az irigységet vált ki másokból.
Az meg hogy valaki elutasít, az nem jelent semmit. Lehet vele van baj, vagy egyszerűen csak mások. Ami nem azt jelenti, hogy egyikőtök rosszabb vagy jobb mint a másik, egyszerűen csak mások.
Azért én egy képet kérnék, mert igy nem vagyok biztos benne, hogy a külsőd miatt van-e a dolog, vagy inkább pszichés eredetű.
Mellesleg aki ténylegesen szép annak sokkal könnyebb az élete ugyanis az emberek a szép emberek társaságát kedvelik, megbocsájtóbbal/elnézőbbek velük szembe, ezért nem csoda ha a szép emberek hülyébbek, mert kevesebbet kell használják az agyukat a céljaik eléréséhez. Ez a fajta intelligencia az amit a tanárok úgy neveznek, hogy "tanult intelligencia", tehát genetikailag nem lennél se okos se buta, de az életed a körülményeid rávisznek, hogy tanulj, vagy ha könnyű az életed akkor nyilván nem tanulsz annyira. Én igy látom ha még segithetek irj nyugodtan úgyis esik az eső egész nap...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!