Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudna tetszeni neked egy cigány lány?
Itt az oldalon (is) rengeteget cigányoznak az emberek, és sokszor írják, hogy 'fúj, cigánnyal soha'.
Bennem is van cigány vér, és nem hiszem, hogy bármivel rosszabb lennék, mint mondjuk egy magyar.
A suliban a legjobb tanulók között vagyok, a szüleim dolgoznak, semmiféle segélyt nem kapunk, és nem járok szakadt ruhákban se. Pusztán a származásom az, ami sokaknak nem tetszhet.
Kíváncsian várom a kommenteket. :)
16/lány
a színtiszta magyar kommentelőtől kérdezném, hogy tudja-e, hogy a népvándorlások, a hódítások és a megszállások során annyira vegyes lett a magyarok génállománya, hogy teljesen egyértelműen semelyik rasszhoz nem sorolható?
De ez jó dolog, segíti az evolúciós fejlődést. De ha nem hiszed, keress egy beltenyészetet, és nézd meg az utódokat...
Szia, majdnem egy idősök vagyunk:) Bennem is van cigány vér.
Sose szóltak meg külsőmért, egyedül a beszédemért hordtak le, hát tény hogy megtudnak bántani ha szidnak.
Neked mennyire látszik hogy van benned? Azért kérdezem mert hogy írtad hogy "van benned" gondolom akkor nem teljesen. Milyen jellegzetességek látszanak?
Rád mondják hogy ritka, mint a fehér holló : )) de ezt te is tudod. Örülök neki hogy a szüleid is így állnak hozzá, és abban is biztos vagyok hogy Őket nem szólják meg a hátuk mögött és nincsen 26 tezsvííred :)
Tehát a kérdésedre válaszolva : Igen! Mivel Te nem vagy "cigány". :)
A "tiszta magyar vérű" hozzászóló miatt nézek ferdén és kicsit utálkozva a Hungaristákra és egyéb ilyesmikre.
Nekem tetszett már cigány srác, de nem lett semmi, mert volt már barátnője. Biztos akadnának plussz nehézségek egy magyar-cigány párnál, de ha tényleg komoly a kapcsolat, akkor meg lehet birkózni vele. Az óvodába, ahova jártam cigány az egyik óvónő és nála kedvesebb, rendesebb embert nem sokat ismerek. És még sorolhatnám.
Sajnos vannak negatív példák is...amik elszomorítóak, de hát hol nincs?
Na mindegy!
Üdv, egy negyedrészt sváb, negyedrészt örmény és a töbi meg ki tudja milyen vérű 22 éves lány
Szintiszta magyarvérű "barátomnak" üzenem, hogy nem csak a te magyar nagyapád háborúzottt a Don-nál, hanem az én cigány nagyapám is aki ottfagyott össze és holtan találták meg!
Amugy meg ne legyél biztos a 100%os magyarságodban, kitudja a nagyanyádba, vagy dédszüleidbe hány cigány f*sz fordult meg!
Nuyugodtan lelehet szavazni, de ezeket nem lehet szebben mondani mert olyan idióta emberek vannak akik nem látják a fától az erdőt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!