Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudna tetszeni neked egy cigány lány?
Itt az oldalon (is) rengeteget cigányoznak az emberek, és sokszor írják, hogy 'fúj, cigánnyal soha'.
Bennem is van cigány vér, és nem hiszem, hogy bármivel rosszabb lennék, mint mondjuk egy magyar.
A suliban a legjobb tanulók között vagyok, a szüleim dolgoznak, semmiféle segélyt nem kapunk, és nem járok szakadt ruhákban se. Pusztán a származásom az, ami sokaknak nem tetszhet.
Kíváncsian várom a kommenteket. :)
16/lány
egyáltalán nem érdekel, hogy ki milyen nemzetiségi vagy vallási(kivéve néhány szekta) csoport tagja. Inkább az számít, hogy mennyire értelmes, aranyos, kedves és nyitott, hogy megfogjon valaki.
25/f
Ez most egy nagyon szubjektiv de intellektuális vélemény lesz. SOHA soha nem tudnék járni egy cigány lánnyal. Nekem az erkölcsi tartásom nem engedné hogy járjak vele. LEgyen ápolt,gazdag,szép... Van cigány barátom de mindig furcsán közeledtünk egymás felé. És miértnem? Mert sztereotip kép alakult ki az emberekben a cigányok iránt. S lehet hogy szép vagy most. De ki tudja 25év mulva mi lesz?
Nem a vagyon, a származás...Nem de a faj is sajnos beolyásol. Igen itéljetek el, szavazzatok le!
Az én családomba 500éve csak magyar vér csörgedezik, rokonaim mind Vitézek, Horthy oldalán harcoltak.Mátyás seregében gyalogoltak Bécs alá. S ezt a fiamnak is tovább kell adnom. Tisztán ezt a VÉRT!
F/22
Azvagyok, te meg méllységesen szégyelld magad a fajtád miatt. Mert ti nem vagytok emberek, te lehet családod lehet de a többség nem.
Halál fog rátok várni!
pontozzatok le
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!